Nejlepší hračkářství na světě Hamleys je připraveno na další expanzi

Rychlá implementace Dynamic AX pro retailovou společnost Inexad, jenž je provozovatelem nejlepší hračkářství na světě Hamleys, umožňuje expanzi na další trhy. Předpokládá se enormní nárůst zákazníků, které ERP (enterprise resource planning) od Blue Dynamic s přehledem zvládne. Takto komplexní systém a rychlost jeho implementace je unikátním zvládnutí implementačních procesů. (TZ)

„Největší výzvu projektu byla rychlost, s jakou bylo nutné implementaci provést a nutnost, aby systém od prvního okamžiku spuštění zvládal bezchybně obrovské objemy prodejních transakcí vyvolané masivní PR kampaní Hamleys,“ řekl Karel Pecl, Managing Director společnosti Blue Dynamic a dodává: „Úspěšné otevření a bezproblémový chod systému od první vteřiny jeho spuštění ukazují, že se cíle projektu podařilo naplnit.“

Vzhledem k očekávanému vysokému zájmu zákazníků a další plánované expanzi potřebovala společnost Inexad robustní komplexní systém s dostatečným výkonem a rychlou odezvou.

Současně – s ohledem na ambiciózní business plán – bylo nutné systém  implementovat v extrémně krátkém čase. Jako správné řešení se ukázala implementace ERP Microsoft Dynamics AX for Retail. Díky sadě předpřipravených funkcí, které Dynamics AX obsahuje a díky zkušenostem implementačního týmu bylo možné v krátké době zvládnout náročný projekt.

Inexad ve svém portfoliu disponuje dalšími jedinečnými značkami, jako jsou Barker či T M Lewin. Vzhledem k robusnosti implementovaného Dynamic AX se dá očekávat rozšíření systému a rozšíření spolupráce společností Inexad a Blue Dynamic.

V současné době Inexad podepsala s Blue Dynamic smlouvu na podporu a zajištění monitoringu 24 x 7. Monitoring 24 x 7 což je balíček služeb s proaktivním dohledem nad infrastrukturou pomocí speciálních nástrojů a tří úrovňové podpory (od servis desku přes technickou podporu až po služby architekta)

O Blue Dynamic, s.r.o.

Společnost Blue Dynamic poskytuje komplexní řešení a služby v oblasti informačních technologií společnostem ve 14 zemích Evropy. Tým 40 specialistů se zaměřuje na implementaci a podporu podnikového systému Microsoft Dynamics AX v oblasti maloobchodu, velkoobchodu a logistiky, dále pak na správu kritických aplikací a systémů spolu s nepřetržitým dohledem a  monitoringem procesů a systémů. Mezi jeho klienty patří například BCC, MS Mode, Datart nebo evropská retailová síť Darty. Více informací na

www.bluedynamic.cz/press

info@bluedynamic.cz