Zítra startují předobjednávky na Samsung Galaxy Note7

Zájemci o nový Samsung Galaxy Note7 mají možnost využít výhodné předobjednávky a pojistit si, že budou mít novinku jako první. Jako bonus pro ně Samsung přichystal dárek – brýle na virtuální realitu Gear VR. (TZ)

Praha, 15. srpna 2016 – Předobjednávky na první kusy prémiového modelu Samsung Galaxy Note7 startují již zítra. Při objednávce telefonu u vybraných partnerů dostanou zákazníci brýle pro virtuální realitu Samsung Gear VR jako dárek. Vzhledem k očekávané velké poptávce by zájemci neměli váhat, nabídka platí od 16. srpna do vyčerpání zásob, nejpozději do 30. srpna. Samsung Galaxy Note7 bude k dostání v modré, stříbrné a černé variantě za doporučenou maloobchodní cenu 23 799 Kč včetně DPH.

„Zájem o virtuální realitu roste, proto se snažíme našim zákazníkům neustále nabízet nové možnosti, jak si ji užít. Ať už prostřednictvím aplikací, fotografií, her, nebo virtuálního cestování, které bude díky spojení Galaxy Note7 a Gear VR nezapomenutelné,“ vysvětluje Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 je smartphone určený pro práci i zábavu. Charakteristickým rysem je stylus S Pen, který telefonu propůjčuje jedinečné vlastnosti. Menší, 0,7mm hrot a vylepšená citlivost na tlak navozují stejný pocit jako při psaní skutečným perem. Díky odolnosti proti vodě (certifikace IP68) mohou uživatelé s klidem zapisovat své myšlenky bez přerušení i v případě, že je displej Galaxy Note7 mokrý.

Samsung propracoval také systém zabezpečení a nově u Galaxy Note7 využívá způsob ochrany založený na snímání oční duhovky. Jde o jeden z nejbezpečnějších způsobů, jak data ochránit. Kromě toho je možné telefon zabezpečit i tradičním způsobem, tedy otiskem prstů, PINem, heslem nebo znakem.

Samsung Galaxy Note7 má oboustranně zakřivený 5,7palcový displej QHD Super AMOLED s vynikajícími zobrazovacími schopnostmi a ochranným sklem Corning® Gorilla® Glass5. Energii pro výkonný osmijádrový procesor a 4GB operační paměť RAM dodává veliká 3 500mAh baterie s podporou rychlého nabíjení bezdrátově nebo přes kabel pomocí nového USB-C rozhraní. Fotoaparát s technologií snímače dual-pixel, rychlým autofokusem a objektivem o světelnosti f/1,7 zajistí ostré a kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek. Interní paměť o velikosti 64 GB lze dále rozšířit pomocí microSD až na 256 GB. Uživatelé Samsung Galaxy Note7 budou moci také využít až 15 GB volného místa pro ukládání a obnovování informací na Samsung Cloud.

Seznam prodejců, kde bude dostupná předobjednávka Galaxy Note7 s Gear VR zdarma:

Oficiální e-shop Samsung Expert ČR
Značkové prodejny Samsung Kasa.cz
Alza.cz Mall.cz
COMFOR Mobil Pohotovost
CZC.CZ OKAY
Datart Planeo elektro
Euronics Smarty
Electroworld Space
Elvia Pro T. S. Bohemia

 

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.