Zásoby pro předobjednávky Galaxy Note7 v Česku již po týdnu vyčerpány

Praha, 25. srpna 2016 Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak oznámila, že množství modelů Galaxy Note7 dostupných pro předobjednávky bylo během jednoho týdne zcela vyčerpáno. (TZ)

Ještě před zahájením možnosti předobjednání již počet registrovaných zájemců o nový Note7 přesáhl počet zájemců o Galaxy S7 a S7 edge, což vedlo k nastavení limitu pro předobjednávky na Note7
v Evropě. Tento limit je specificky nastaven tak, aby bylo možné uspokojit co největší počet zákazníků o nové modely v okamžiku, kdy se začnou prodávat.  

S cílem uspokojit co nejvíce zákazníků je start prodeje nových Note7 naplánován do několika fází. Ve vybraných zemích bude prodej zahájen 2., resp. 9. září a na českém trhu bude možné Galaxy Note7 zakoupit od 16. září.

Reakce spotřebitelů na nový Note7 je důkazem silné poptávky po stylovém smartphonu s výkonnými, pokročilými technologiemi, které uživatelům poskytují skutečné výhody. S Pen byl vždy klíčovým atributem řady Note a stylus se dočkal dalších chytřejších funkcí, které urychlují a usnadňují tvorbu a následné sdílení myšlenek a nápadů. Mezi další inovace patří např. skenování oční duhovky, které umožňuje odemknutí zařízení pouhým pohledem,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak.  

„Chceme uspokojit co nejvíce zájemců a věříme, že právě postupným uváděním smartphonů Note7 na evropský trh předejdeme potenciální nespokojenosti ze strany zákazníků, na které by se nedostalo. Těšíme se, že od 16. září budeme moci přivítat nové členy do rodiny Note,“ doplňuje Šebek.

Více informací o novém Galaxy Note7 naleznete na www.samsung.cz.

 

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.