EMC rozšiřuje portfolio řešení „ochrany dat kdekoli“ pro prostředí VMware

PRAHA, 30. srpna 2016: Společnost EMC Corporation představila nové produkty a podporu, které optimalizují ochranu úloh VMware v celém spektru prostředí VMware a umožňují tak zajistit ochranu dat kdekoli. Nabídka zahrnuje pokročilou podporu pro řešení VMware Virtual SAN a VMware vSphere a rozšířené možnosti ochrany pro zařízení VCE® VxRail. (TZ)

Integrace portfolia produktů společnosti EMC na ochranu dat se softwarem VMware umožňuje správcům virtuální infrastruktury zřizovat, monitorovat a spravovat ochranu svých virtuálních úloh prostřednictvím standardního rozhraní VMware. Aktualizovaná verze sady EMC® Data Protection Suite™ for VMware ve spojení s řešením EMC Data Domain Virtual Edition poskytuje rychlou, jednoduchou a efektivní ochranu úloh VMware a zajišťuje tak nepřetržitou ucelenou ochranu prostřednictvím nativního rozhraní VMware. Podpora rozhraní vSphere API pro filtrování vstupů a výstupů v rámci řešení RecoverPoint for Virtual Machines navíc správcům virtuální infrastruktury umožňuje spravovat replikaci prostřednictvím nástrojů vSphere pro správu úložiště na základě zásad a s využitím společného rámce VMware.

Další představenou novinkou je rozšířená možnost ochrany v zařízeních VCE VxRail. Zákazníci nyní mohou využívat širší škálu produktů od společnosti EMC zaměřených na ochranu dat, které zajišťují konzistentní stav aplikací při zálohování a poskytují také ucelené funkce pro monitorování, generování sestav a vyhledávání zálohovaných souborů.

Sada EMC Data Protection Suite for VMware je již k dispozici, stejně tak řešení EMC Data Domain Virtual Edition. Řešení EMC RecoverPoint for Virtual Machines podporuje již dnes integraci s rozhraními VMware vSphere API pro filtrování vstupů a výstupů. Také úložiště EMC Unity a EMC VMAX již dnes podporují rámec Virtual Volumes.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.