Logitech G představuje novou řadu Prodigy

Praha, Česká republika — 1. září 2016 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila uvedení produktové řady Prodigy – rodiny herního vybavení, které bylo navrženo s cílem rozšířit možnosti vašeho hraní na počítači. Tuto novou řadu tvoří dvě myši, klávesnice a náhlavní sada a všem jsou společné stejné atributy – vysoce výkonné technologie, výjimečná úroveň komfortu a štíhlý moderní design. (TZ)

„Milujeme tvořit produkty pro skalní hráče a nikdy se tohoto úsilí nevzdáme,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel Logitech G. „Jak nastala exploze počítačového hraní napříč věkovými i dovednostními kategoriemi, bylo nám jasné, že potřebujeme něco více. Naše nová řada Logitech G Prodigy zpřístupňuje všem hráčům naše nejlepší technologie. Toto hráčské vybavení je vytvořeno exkluzivně pro každého.“

Novou řadu Logitech G Prodigy tvoří herní myš Logitech® G403 Prodigy™ Gaming Mouse, bezdrátová herní myš Logitech® G403 Prodigy™ Wireless Gaming Mouse, herní klávesnice Logitech® G213 Prodigy™ RGB Gaming Keyboard a náhlavní sada Logitech® G231 Prodigy Headset.

Tweet now: @LogitechG odhaluje novou řadu Prodigy: herní vybavení vytvořené exkluzivně pro každého #PlayMore http://ctt.ec/kR1aN

Herní myši Logitech G403 Prodigy

Herní myš G403 Prodigy Gaming Mouse a její bezdrátová verze Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse poskytují pohodlí i při dlouhém hraní díky odlehčenému ergonomickému designu. Pogumované úchopy po levé i pravé straně vám zajistí lepší kontrolu a pomocí přiloženého 10 g závažíčka, které lze vyjmout, si můžete upravit hmotnost myši podle svých preferencí.

Obě myši jsou až osmkrát rychlejší než standardní myši, což znamená, že když s myší pohnete nebo kliknete na její tlačítka, odezva na obrazovce je prakticky okamžitá. Obě myši mají vyspělé napružení tlačítek, které pomáhá, aby levé i pravé tlačítko myši bylo okamžitě připraveno k dalšímu kliknutí, a snižuje sílu potřebnou pro klik, takže jejich odezva je výjimečně citlivá. Tyto myši jsou vybaveny nejvyspělejším herním optickým snímačem pohybu na světě PMW3366, jejž preferují nejlepší světoví hráči eSports. Senzor PMW3366 je výjimečně precizní a konzistentní a můžete se tak spolehnout na rychlejší odezvu a přesnější míření. Obě myši můžete začít používat ihned po vybalení anebo si můžete pomocí obslužné aplikace LGS (Logitech Gaming Software) svou myš plně nakonfigurovat a upravit její podsvícení, nastavení tlačítek a rozlišení (DPI). A konkrétně bezdrátová herní myš G403 Prodigy Wireless je osazena stejnou energeticky úspornou a vysoce výkonnou bezdrátovou technologií jako oceňovaný model Logitech G900 Chaos Spectrum. Bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz je nanejvýš optimalizované, takže přenos informace o pohybu trvá pouhou 1 ms, což zajišťuje neuvěřitelně rychlou odezvu bez zpoždění, s níž se konkurenční řešení nemohou měřit – včetně myší připojených kabelem.

 

Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy RGB

Klávesnice G213 Prodigy je navržena pro hráče všech úrovní a vyznačuje se štíhlou konstrukcí, která je odolná proti polití tekutinami, pohodlná a hodně vydrží. Má integrovanou opěrku pro zápěstí a nastavitelné nožičky, abyste si mohli vybrat ideální polohu pro vás a dlouhé herní souboje. Klávesnice G213 Prodigy přináší to nejlepší, pokud jde o hmatovou odezvu a výkon, jemuž napomáhají i tlačítka určená přímo pro hráče. Každá její klávesa je vyladěna tak, aby poskytovala ultra rychlou a zřetelnou odezvu, která je až čtyřikrát rychlejší než u standardních klávesnic. Navíc její konstrukce umožňuje „vnímat“ stisk více kláves současně (má tzv. „anti-ghosting gaming matrix“) a je vyladěna pro optimální herní výkon, abyste měli vše pod kontrolou, i když najednou stisknete více než jednu klávesu.

Klávesnice G213 Prodigy má pět zón s RGB podsvícením, které si můžete upravit podle svého a vybírat přitom z 16,8 milionu barevných tónů. Barvy si můžete zvolit třeba tak, aby ladily s vaší herní sestavou, nastavit je pro jednotlivé hry nebo jen podle své obliby a světelné efekty můžete synchronizovat s jinými zařízeními značky Logitech G pomocí obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS). Protože okolo jednotlivých kláves neuniká téměř žádné světlo, o to intenzivněji proniká skrze jejich popisky, takže jsou potmě snadněji k nalezení.

A navíc má samostatná tlačítka pro ovládání multimédií, takže můžete spustit nebo pozastavit přehrávání, přeskakovat skladby a upravovat hlasitost stiskem jediného tlačítka, aniž byste museli opouštět hru.

Náhlavní sada Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Díky neodymiovým driverům o průměru 40 mm poskytuje náhlavní sada G231 Prodigy vysoce kvalitní stereo zvuk, který vás při hraní na PC nebo konzoli pohltí a nepustí od začátku do konce. Náušníky jsou potaženy pečlivě vybranou tkaninou vhodnou pro sportovní hraní, jež zaručuje pohodlný a měkký kontakt s hlavou i při několika hodinách používání. Dají se navíc snadno sundat a vyprat, aby vaše náhlavní sada byla stále ve skvělém stavu. Konstrukce náušníků je tenká a lehká a nenarušuje kvalitu zvuku.

Směrový mikrofon s křišťálově čistým zvukem na raménku lze umístit tak, aby snímal pouze váš hlas, který tak bude znít zřetelně a čistě. A když jej nebudete potřebovat, lze mikrofon sklopit dozadu ke sluchátkům. Prvky pro ovládání zvuku, tedy hlasitost a umlčení mikrofonu, jsou umístěny na kabelu a máte je tak vždy snadno na dosah ruky.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, herní klávesnice Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard a herní náhlavní sada Logitech G231 Prodigy Gaming Headset budou v České republice k dostání ke konci září 2016. Doporučená maloobchodní cena herní myši Logitech G403 Prodigy je 1 890 Kč, herní klávesnice Logitech G213 RGB má doporučenou maloobchodní cenu 2 190 Kč a herní náhlavní sada Logitech G231 bude za doporučenou maloobchodní cenu 1 590 Kč. Bezdrátová herní myš Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse by rovněž měla být v České republice k dostání ke konci září 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 3 290 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.