E-shop Spokojený pes vede nový obchodní ředitel

Praha, 8. září – Vedení největšího e-shopu s chovatelskými potřebami Spokojený pes posílil na začátku září nový obchodní ředitel Václav Masopust, který v oblasti e-commerce pracuje již 10 let. (TZ)

vaclav-masopust_autor-fotografie-otakar-libra

Na postu obchodního ředitele e-shopu Spokojený pes dostal Václav Masopust na starosti kromě obchodních záležitostí také komunikaci s dodavateli a zákaznický servis. Jeho cílem je najít zajímavé produkty za výhodné ceny, sledovat trendy na trhu a tomu přizpůsobit nabídku e-shopu.

„Již od začátku svého působení v on-line prodeji krmiv a chovatelských potřeb jsem vnímal Spokojeného psa jako velmi silného a stabilního hráče na trhu. Těší mě, že teď jsem jeho součástí a mohu se aktivně zapojit do jeho dalšího rozvoje,” uvedl Masopust. 

Svoji kariéru začal v oboru logistiky na pozici vedoucího distribučního centra řetězce Mall.cz, kde se následně stal obchodním manažerem pro PET oblast. Z té v rámci firmy postupně vytvořil významný prodejní kanál.

Vašek Masopust v pet businessu začínal zhruba v době, kdy začínal i SpokojenyPes.cz. Víme tedy o sobě již dlouho. Jsem ráda, že se nyní naše cesty po více jak deseti letech potkaly a spojily v jednu. Vaškovým hlavním úkolem bude spolupracovat spolu s vedením firmy na tvorbě obchodní strategie a také detailní práce s našimi jednotlivými dodavateli. Solidní, oboustranně přínosná a na dlouhodobé vizi postavená spolupráce s dodavateli je jedním z našich základních pilířů. Vašek by měl v tomto směru pokračovat a rozvíjet jej,” řekla Soňa Fialková, spolumajitelka e-shopu SpokojenyPes.cz.

Václav Masopust se několik let se věnoval také práci pro společnost zastupující jihoafrickou značku chovatelských potřeb a doplňků pro psy a kočky, kde se podílel na vývoji internetového obchodu. 

„Mám rád psy, obzvláště své dva doma. To všechno jsem vlastně začal dělat kvůli svému dnes téměř třináctiletému rhodéskému ridgebackovi. Moje práce mě baví a je i mým koníčkem. Rád sleduji, co všechno je dostupné pro domácí mazlíčky, a rád to také představím našim zákazníkům,” řekl Masopust, který se řídí mottem, že pozitivní myšlení přináší pozitivní výsledky.

Společnost Spokojený pes je největší e-shop s chovatelskými potřebami, krmivy a chovatelskou literaturou pro všechna domácí zvířata v České republice. V roce 2005 ho založila dosavadní majitelka Soňa Fialková, v současnosti má společnost tři vlastníky. Od svého založení se Spokojený pes rozrostl do velikosti středně velké firmy a čítá na 30 zaměstnanců. V roce 2015 dosáhl obrat firmy 180 milionů korun, odhadovaný obrat pro letošní rok činí zhruba 200 mil.