Užijte si gigabitový Internet s AVM FRITZ!Powerline 1260E

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Ve svých produktech využívá rovněž alternativní technologii powerline, kerá umožňuje přenášet data po elektrických rozvodech.  (TZ)

U příležitosti veletrhu IFA 2016 společnost AVM představila nové zařízení FRITZ!Powerline 1260E, které se připojuje do běžné elektrické zásuvky. Touto cestou dokáže přenášet data o rychlosti až 1200 Mbit/s, což postačuje i pro multimediální aplikace v HD kvalitě. Jedná se o zabezpečený přenos dat, který je chráněn šifrováním 128-bit AES.

Jako alternativní možnost konektivity nabízí FRITZ!Powerline 1260E rovněž moderní bezdrátové technologie 2 x 2 dual-band Wireless AC + N (866 Mbit/s + 400 Mbit/s). Nechybí také klasický gigabit LAN port pro připojení přes Ethernet kabel.

Společnost AVM nezapomíná ani na uživatele notebooků či PC, které v sobě nemají integrovány nejnovější bezdrátové technologie. Těm nabízí USB adaptér FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO, který podporuje pásma 2.4 GHz nebo 5 GHz a umožňuje připojení na rychlosti až 433 Mbit/s.

Jak je u všech produktů společnosti AVM pravidlem, velkou předností obou výše zmíněných zařízení je jednoduchá a intuitivní instalace, konfigurace a obsluha. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů pohodlně využívat všechny jejich dostupné funkční možnosti.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm