Canon uvádí nová multifunkční zařízení pro vysoce kvalitní produkci dokumentů v kancelářském prostředí

PRAHA, 10. října 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila nejnovější zařízení ze své oceňované produktové řady imageRUNNER ADVANCE – modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C7500. (TZ)

Canon nová barevná multifunkční zařízení pro formát A3 navrhl s cílem naplnit požadavky špičkových kancelářských prostředí na objem i kvalitu tisku a současně firmám nabídnout řešení, které jim umožní snížit celkové tiskové náklady.

Nejnovější zařízení imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i a imageRUNNER ADVANCE C7565i staví na úspěchu modelové série imageRUNNER ADVANCE C7200 a nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE, díky které nová zařízení přináší zcela novou úroveň použitelnosti i správy tisku.

Nepřetržitě špičková kvalita

Modelová série C7500 přestavuje plně profesionální tiskové řešení s funkcionalitou pro podnikovou sféru – nová zařízení jsou tak ideální k nasazení ve velkých organizacích s větším počtem uživatelů, kteří vyžadují možnost tisku a digitalizace dokumentů. Nejnovější multifunkční zařízení značky Canon využívají špičkové technologie typické pro celou produktovou řadu imagePRESS a umožňují tak vytvářet skvělé a poutavé tisky. Modelová série C7500 je tedy ideální pro všechny firmy, které chtějí budovat hodnotu své značky i pomocí působivých tištěných dokumentů.

Maximální návratnost investic

Dokumenty vytištěné ve vysoké kvalitě jsou pro firemní zákazníky stále důležitější a modelová série C7500 umožňuje díky různorodým dokončovacím úpravám na široké škále médií vytvářet opravdu poutavé dokumenty. Nová multifunkční zařízení představují pro podniky obrovskou hodnotu i díky své spolehlivosti a produkci úchvatných výstupů v jakémkoli okamžiku, a to i v prostředích s opravdu velkými objemy tisku.

Modelová série C7500 je založená na nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE, která bude základem i pro všechna budoucí zařízení. Díky inteligentním dokumentovým workflow i intuitivnímu používání ještě více zvyšuje produktivitu tisku. Součástí standardní dodávky je také software Universal Login Manager, který představuje jedinečné spojení autentizace založené na uživatelských účtech s funkcemi pro individuální přizpůsobení a reporting. Nová zařízení lze snadno integrovat i s volitelnou platformou uniFLOW, tedy s uceleným a centralizovaným řešením pro řízení uživatelských přístupů i pro správu tisku a skenování napříč celou organizací.

Moderní a efektivní wokflow

Modelovou sérii C7500 navrhl Canon na základě zpětné vazby od zákazníků a nová zařízení tak mohou zvýšit efektivitu a zdokonalit procesy v celé firmě. Nová zařízení lze díky nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE velmi snadno přizpůsobit jedinečným požadavkům každého prostředí i individuálním workflow a uživatelé tak mají k dispozici všechny funkce pro zpracování a správu dokumentů, které potřebují ke zvýšení efektivity, snížení nákladů i minimalizaci množství odpadu.

Firmy dnes usilují o maximalizaci produktivity svých zaměstnanců, a to i umožněním vykonávat práci odkudkoli a kdykoli. Díky bezproblémové integraci s podnikovými aplikacemi a ekosystémy cloudů je modelová série C7500 skvělou volbou pro naplnění tohoto cíle – zákazníci mohou nová zařízení spolu se stávajícími procesy i v rámci existujících mobilních prostředí využívat okamžitě po instalaci.

Nejnovější série imageRUNNER ADVANCE C7500 staví na působivé škále bezpečnostních vlastností i funkcí značky Canon a může tak nabídnout snadnější správu zabezpečení i širší podporu uživatelských požadavků. Díky konsolidaci a centralizaci správy nastavení jednotlivých zařízení se mohou IT manažeři i administrátoři těšit na snížení zátěže a na řešení, které bude plně v souladu se stávajícími bezpečnostními pravidly organizace. Součástí zabezpečení je také šifrování pevného disku, které zajišťuje ochranu dat uložených na multifunkčním zařízení a předchází tak možnému úniku obchodních informací.

„Modelová série imageRUNNER ADVANCE C7500 představuje jedinečnou součást našeho portfolia, která přináší kombinaci nejvyšší kvality, bezkonkurenčních možností a naprosto skvělé efektivity z pohledu nákladů,“ říká Dan Woodstock, Project Manager ve společnosti Canon Europe. „Spolu s tím, jak roste důležitost tištěných dokumentů ve firemní sféře, zvyšují se i nároky na kvalitu a neustálou provozuschopnost. A novou sérii C7500 uvádíme právě s cílem naplnit tyto požadavky. Naše nejnovější multifunkční zařízení se mohou pochlubit maximální návratností investic a zákazníkům přináší jak nejlepší tisková a digitalizační workflow, tak i možnost řídit tiskové náklady v rámci celé organizace.”

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C7500 bude v Evropě v prodeji od 1.  listopadu letošního roku.

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7565i:

  • Rychlost tisku 60 stran za minutu barevně a 65 stran za minutu černobíle
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7570i:

  • Rychlost tisku 65 stran za minutu barevně a 70 stran za minutu černobíle
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7580i:

  • Rychlost tisku 70 stran za minutu barevně a 80 stran za minutu černobíle
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

– KONEC –

O společnosti

Canon Europe je regionální obchodní a marketingové zastoupení japonské společnosti Canon Inc., která působí celkem ve 116 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 19 000 lidí.

Společnost Canon, Inc. byla založena v roce 1937 s cílem nabízet zákazníkům nejkvalitnější fotoaparáty dostupné na trhu. Fascinace obrazem a jeho možnostmi ale Canon podněcovala k rozšíření vlastních technologií do mnoha dalších oblastí trhu. Společnost se tak etablovala jako přední světový dodavatel spotřebitelských i podnikových řešení pro zpracování obrazu. Portfolio značky Canon zahrnuje široký sortiment produktů – od digitálních kompaktních fotoaparátů a zrcadlovek přes televizní kamery a přenosné rentgenové přístroje až po multifunkční a produkční tiskárny. Společnost Canon pro všechny tyto produkty poskytuje vysoce kvalitní podporu a řadu služeb s přidanou hodnotou.

Canon intenzivně investuje do výzkumu a vývoje s cílem přinášet nejhodnotnější a nejinovativnější produkty a služby, které uspokojí tvůrčí potřeby zákazníků. Značka Canon tak všem zákazníkům – od amatérských fotografů až po profesionální tiskárny – umožňuje plně uplatnit jejich zaujetí pro obraz.

Podnikovou filozofií společnosti Canon je Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”. V rámci regionu Evropy, Středního východu a Afriky usiluje společnost Canon Europe o trvale udržitelný růst a cíleně se zaměřuje jak na omezení environmentálních dopadů svých činností, tak i na to, aby zákazníkům nabídla produkty, řešení a služby, pomocí kterých mohou i oni snížit svůj negativní vliv na životní prostředí. Canon je držitelem globální certifikace dle standardu ISO 14001, která potvrzuje prvotřídní přístup společnosti k otázkám ekologie a ochrany přírody.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.