Adform získal nový bezpečnostní certifikát

Dánská technologická společnost Adform získala mezinárodní certifikát potvrzující bezpečnost její technologické platformy pro správu reklamních kampaní na internetu. ISO/IEC 27001 je mezinárodně platný standard, který definuje požadavky na systém managementu bezpečnosti informací. Bezpečnostní normy jsou určovány  a kontrolovány Mezinárodní organizací pro normalizaci (ISO) se sídlem v Ženevě. Vybudování bezpečnostního systému snižuje riziko úniku citlivých informací. Adform je jedinou technologickou společností svého druhu, která danou certifikaci získala. (TZ)

Zabezpečení se týká všech uskutečněných procesů a zapojených IT systémů v rámci využívání technologií Adformu, i všech dat, která se v systému objeví. Všichni reklamní zadavatelé, agentury i publisheři tak mohou mít absolutní jistotu, že jejich data, která do systému zadají, jsou pod nejvyšším stupněm ochrany.

„Bezpečnost je hlavní prioritou Adformu. Rozhodli jsme se kompletně prověřit naši technologickou platformu, aby všichni naši klienti a uživatelé měli absolutní důvěru v bezpečnost našich služeb,“ říká Jakob Bak, technický ředitel Adformu, a dodává. „On-line marketing hraje strategický význam pro většinu společností v segmentu telco, bankovnictví a financí. Ty mají samy velmi striktní politiku ochrany a zabezpečení dat svých klientů. Naše certifikace jim umožní integrovat jejich přísně střežená data do reklamních systémů, což dříve odmítaly.“

„Reklamní zadavatelé musí sami za každou cenu chránit data svých klientů. Sběr dat je zároveň naší největší výhodou v boji s konkurencí. Potřebujeme proto pracovat s takovým dodavatelem technologických řešení, který dokáže zaručit jejich bezpečnost,“ řekl Bülent Inci, manažer výkonnostního  marketingu Deutsche Bank.

O společnosti

Adform A/S

Adform je nezávislá, otevřená a komplexní technologická platforma pro digitální reklamu, která propojuje data, kreativní řešení a programatické obchodování reklamy. Poskytuje servis pro mediální agentury, trading desky, inzerenty a vydavatele v celosvětovém měřítku. Všechny naše řešení jsou modulární a snadno propojitelné do všech hlavních technologií používaných v digitální reklamě. Společnost Adform byla založena v Dánsku v roce 2002 a je jedním z největších světových soukromých a nezávislých reklamních technologických společností. S kancelářemi v 18 zemích, má Adform více než 800 zaměstnanců po celém světě – v Evropě, Severní Americe a APAC regionu. Pro více informací nás navštivte na www.adform.com  nebo na našem Twitteru.