Nový 35palcový AOC AGON s mimořádným zakřivením pro jedinečný herní zážitek

Praha, 8. listopadu 2016 – AOC dnes představuje svůj nový 35palcový prémiový herní monitor AG352QCX z řady AGON v extra širokoúhlém formátu. Díky svému poloměru zakřivení 2000 milimetrů rozšiřuje zorné pole uživatele, výrazně zlepšuje vnímání hloubky a vytváří maximálně pohlcující herní zážitek. (TZ)

Aby byli skalní hráči a nadšenci soutěžního hraní (esportu) plně vtaženi do hry, měl by jim monitor maximálně vyhovovat a plnit jejich požadavky. Model AG352QCX tento úkol plní tím, že eliminuje rozmazání a trhání obrazu díky 200Hz obnovovací frekvenci a technologii Adaptive-Sync. Funkce Low Input Lag
a Shadow Control pak dávají hráčům jasnou výhodu. Zatímco Low Input Lag se vyhýbá většině video procesování a bleskově plní příkazy herní myší, klávesnicí nebo gamepadem, Shadow Control projasňuje tmavé oblasti a ztmavuje světlé části obrazu, aniž by to ovlivnilo zbytek obrazovky. Monitor AOC AGON AG352QCX dorazí do obchodů v prosinci 2016 za cenu 21 990 Kč (799 eur).

Ať hráči vydrží co nejdéle

Herní nadšenci hrající dlouhé hodiny potřebují být neustále ve střehu a mít oči všude. A právě tehdy vstupují do hry technologie Flicker-Free a Low Blue Light od AOC. Obě totiž snižují únavu: Flicker-Free eliminuje blikání obrazovky a Low Blue Light zase redukuje modré světlo. Dalším prvkem pro více pohodlí je stojan Ergo Base. Tento ergonomický podstavec s možností otočení, sklopení a výškového nastavení umožňuje pohodlné a bezpečné držení těla. Hráči díky tomu zvládnou
i dlouhý herní maraton.

Hráčská individualita a osobní nastavení

Hráči mají rádi jedinečnost, a to je přesně to, co nabízí AOC prostřednictvím LED osvětlení na zadní straně a spodním rámečku AG352QCX. Mohou si zvolit mezi červenou, zelenou nebo modrou a také si nastavit míru intenzity (módy silný, medium, slabý a vypnuto). Další volby se nachází na klávesnici QuickSwitch, která umožňuje snadné, rychlé a bezproblémové přepínání mezi různými uživatelskými nastaveními obrazu.  

Specifikace AG352QCX

Model AG352QCX
Monitor 35” prohnutý VA s 200 Hz
Rozlišení 2560×1080
Technologie synchronizace Adaptive-Sync
(kompatibilní s technologií FreeSync)
Vstupy 1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2ad

2 x USB 3.0
Audio out/in

Mikrofon in/out

Speciální funkce Výškově nastavitelný ergonomický stojan

5 W reproduktory

čas odezvy 4 ms GtG

kontrast 2000:1

barevný gamut 100 % sRGB

Vydání v Evropě prosinec 2016
MSRP 21 990 Kč (799 €)

Více o AOC AGON AG352QCX naleznete zde:

http://aoc-europe.com/en/products/ag352qcx

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.