Smartphone Lenovo K6: rytíř v kovové zbroji

Praha, 10. listopadu 2016 – Na český trh míří elegantní rytíř v kovové zbroji. Novinka Lenovo K6 si získá každého, kdo hledá stylový smartphone s vynikajícím výkonem za příznivou cenu. Zaujme také uživatele, kteří od svého telefonu očekávají skvělý multimediální zážitek. (TZ)

lenovo-k6_sedy_02

Smartphone Lenovo K6 na první pohled zaujme nejen svým vzhledem, ale i výbavou skrytou pod povrchem. Ve svém lehkém těle přináší například nejnovější operační systém Android M, výkonný osmijádrový procesor nebo integrovanou čtečku otisků pro maximální zabezpečení. Nabízí také vylepšený fotoaparát a poskytuje prodlouženou výdrž na baterii, která se bude hodit při dlouhých telefonních hovorech, surfování na internetu nebo sledování videí.

Vysoký výkon smartphonu Lenovo K6 zajišťuje osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 430 s frekvencí 1.4 GHz. Spouštění oblíbených aplikací nebo her je tak velmi rychlé a přehrávání videí plynulé bez jakýchkoliv zádrhelů. Operační systém Android Marshmallow přináší řadu vylepšených aplikací a podílí se také na prodloužené výdrži baterie. Lenovo K6 díky tomu zvládne na jedno nabití až 590 hodin v pohotovostním režimu nebo až 37 hodin nepřetržitého hovoru.

Dostatek prostoru pro hudbu, filmy a další důležité dokumenty poskytuje 16GB úložiště rozšiřitelné pomocí microSD karty až na 128 GB. Veškerá data jsou v bezpečí díky integrované čtečce otisků prstů, která umožní přístup do telefonu pouze jeho majiteli. Široké možnosti konektivity včetně vysokorychlostního připojení LTE (4G) jsou u Lenovo K6 samozřejmostí. Výhodou je podpora dvou SIM karet, díky které lze jeden telefon používat pro soukromé i pracovní účely.

Smartphone Lenovo K6 se pyšní 5palcovým Full HD IPS displejem, na kterém se výborně vyjímají jakákoli videa nebo fotografie. Ty je možné snadno pořídit pomocí zadního 13Mpx fotoaparátu s PDAF ostřením, vestavěným bleskem a možností nahrávání videí ve Full HD kvalitě. Milovníci selfie určitě uvítají vylepšený přední 8Mpx fotoaparát s fixním zaostřením. Dva vysoce kvalitní reproduktory v kombinaci se špičkovou technologií Dolby Atmos zajistí doslova pohlcující zvuk jak při poslechu hudby, tak při sledování filmů.

Elegantnímu provedení smartphonu dodává šmrnc celokovový zadní kryt, který zároveň chrání zařízení proti mechanickému poškození. Lenovo K6 je k dispozici ve zlatém nebo šedém barevném provedení.

Nový smartphone Lenovo K6 je na našem trhu dostupný za cenu od 5 499 Kč včetně DPH.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZnebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Informace o Lenovo teamu pak naleznete na www.lenovoteam.cz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 46 miliard USD, je lídr v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.