Infor uvádí inovované mobilní řešení pro servis v terénu

PRAHA, 8. prosince 2016Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, uvedl Infor Mobility for Field Service, ucelené mobilní řešení určené k zefektivnění servisních činností v terénu. Infor MFS není jen aplikací, která replikuje podnikové procesy na mobilním zařízení, ale je specifickým mobilním řešením pro řízení pracovních příkazů v prostředí ERP aplikace Infor M3. (TZ)

Podniky využívající Infor MFS mají nyní možnost získávat od svých technických pracovníků transakční data v reálném čase, což urychlí zpracování zakázek a procesy fakturace zákazníkům. Servisní pracovníci v terénu budou mít k dispozici celou řadu statusů nastavitelných dle konkrétního pracovního příkazu, včetně zahájení práce, jejího ukončení, přerušení, odvedení úkolu, zamítnutí, reportování, cestování, příjezdu z místa zásahu atd. Změny statusů se promítají do systému Infor M3, takže dispečeři mohou snadno monitorovat aktuální status konkrétního pracovníka, postup servisních prací a následně mohou efektivněji plánovat další servisní zásahy.  

Infor MFS umožňuje technikům i práci off-line s tím, že mohou synchronizovat transakce, jakmile se opět ocitnou v dosahu připojení. Obousměrná komunikace s řešením Infor Document Management dovoluje uživatelům ERP systému propojit pracovníky v terénu s elektronickými výkresy a manuály, jež jsou relevantní pro daný servisní úkol. Podobně jakékoliv obrázky či fotografie servisovaného zařízení pořízené technikem jako například rozsah poškození stroje jsou automaticky přiřazeny k danému úkolu a odeslány do systému Infor M3 k vyhodnocení odborným personálem.

„Jak organizace neustále rozšiřují a optimalizují počet svých zařízení, nechávají si určité kapacitní rezervy pro případ servisních zásahů v terénu. Infor MFS se snaží tyto výzvy řešit technologií, která pomáhá přiřadit konkrétního technika k danému pracovnímu příkazu v co nejkratším čase a problém promptně vyřešit,“ řekl Brian Dunks, produktový ředitel pro řešení Infor M3. „Jsme připraveni vyvíjet ucelená řešení, která dokáží reagovat na aktuální odvětvově-specifické požadavky. Jedním z nich je právě optimalizace servisních prací v terénu.“  

Infor MFS je vytvořena speciálně pro uživatele Infor M3. Řešení poskytuje specifické funkčnosti ušité na míru potřeb odvětví výroby průmyslových zařízení, distribuce a procesní výroby. Díky integračnímu middlewaru Infor ION řešení dosahuje vysoké míry stability a výkonnosti, která je nezbytná pro složité procesy servisních operací v terénu.

Podniky, které se v současné době spoléhají na starší mobilní systémy, hledají způsoby jak modernizovat své procesy prostřednictvím standardizace na bázi dostupného spotřebitelského hardwaru. Nejnovější verze Infor MFS nabízí přístup prostřednictvím širokého spektra mobilních produktů včetně tabletů a osobních počítačů na platformách Android (od verze 4.4 a výše), Windows (verze 8.1 a výše) a iOS (verze 8.0 a výše).   

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S 15 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji. Pro více informací navštivte www.infor.com.