Do telekomunikační firmy WIA přichází Lidka Worbisová

Marketing firmy WIA povede Lidka Worbisová. Markéta Mýtinová po devíti letech působení ve firmě odchází na mateřskou dovolenou. (TZ)

Praha, 23. 1. 2017

V české telekomunikační společnosti WIA probíhá výměna na pozici Marketing & Product Manager. Od nového roku se propagaci a uvedení nových produktů a služeb věnuje Lidka Worbisová, která dříve řídila marketing a komunikaci v makléřské pojišťovací společnosti INSIA a.s. a státní Agentuře pro podporu podnikání a investic CzechInvest. Zaměří se na strategický marketing se silným podílem digitálního marketingu a komunikaci nových produktů a služeb.

Markéta Mýtinová ve firmě vede marketing a komunikaci již více než devět let. Od jara se bude na plný úvazek věnovat mateřským povinnostem, avšak s firmou WIA zůstane i nadále v kontaktu a bude spolupracovat na rozvoji aktivit v oblasti digitálního marketingu.

WIA po celou dobu své existence staví na odvážných produktových inovacích. Jako ‚internetová‘ firma podporujeme naše služby zejména digitálním marketingem.“, říká Filip Malina, jednatel firmy WIA.

WIA od svého založení v roce 2002 nepřetržitě roste. V současné době poskytuje telekomunikační a internetové služby na celém území České republiky.

WIA

WIA spol. s r.o. je český poskytovatel datových, hlasových a internetových služeb. Od založení v roce 2002 rozšiřuje svou síť. Hlavním zaměřením společnosti WIA, jednoho z nejprogresivnějších poskytovatelů telekomunikačních služeb v České republice, jsou bezdrátové služby.