Počítačové zdroje Cooler Master MasterWatt Lite 230V

Eindhoven, Nizozemsko 25. 1. 2017 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh sérii MasterWatt Lite 230V. Nová modelová řada doplňuje portfolio zdrojů o další spolehlivé a cenově dostupné produkty. (TZ)

Série zdrojů MasterWatt Lite přináší vysoký standard v podání technologií Active PFC a PWM pro větší stabilitu a také osvědčení kvality, bezpečnosti a nízké energetické náročnosti ErP 2013 a CE. K dispozici jsou 400W, 500W, 600W a 700W modely.

Dlouhá životnost a nízká hlučnost

Regulaci teploty zajišťuje u nové série 120mm ventilátor Cooler Master s technologií HDB (Hydro Dynamic Bering). To zapříčiňuje nižší tření a ve výsledku tišší chod a vyšší životnost.

Pokročilý design

Aktivní PFC a PWM v kombinaci s „dual forward topology“ a dvojitým EMI filtrem, tedy strukturou zapojení umožňující vyšší výstupní napětí, zvyšuje účinnost, výkon a stabilitu zdrojů. Při typickém zatížení mají účinnost 85 % a splňují evropský standard 80 Plus Standard 230V.

Energetická efektivita

Zároveň v souladu s normou ErP 2013 Lot6 spotřebují v pohotovostním režimu zařízení pouhý 1 W a v 5V pohotovostním režimu garantují nižší než 45% účinnost.

Vysoká bezpečnost

Zdroje poskytují kompletní ochranu proti přepětí, zkratu a dalším rizikům. OCP, OVP, UVP, SCP, OPP včetně integrované ochrany proti přehřátí OTP minimalizují riziko poškození.

Cooler Master MasterWatt Lite 230V 400W bude k dispozici na trhu od února za doporučenou koncovou cenu 1079 Kč s DPH v České republice a 39,99 euro s DPH na Slovensku.

Cooler Master MasterWatt Lite 230V 500W bude k dispozici na trhu od února za doporučenou koncovou cenu 1349 Kč s DPH v České republice a 49,99 euro s DPH na Slovensku.

Cooler Master MasterWatt Lite 230V 600W bude k dispozici na trhu od února za doporučenou koncovou cenu 1619 Kč s DPH v České republice a 59,99 euro s DPH na Slovensku.

Cooler Master MasterWatt Lite 230V 700W bude k dispozici na trhu od února za doporučenou koncovou cenu 1889 Kč s DPH v České republice a 69,99 euro s DPH na Slovensku.

Více informací o společnosti Cooler Master naleznete na www.CoolerMaster.com

 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.