Z9 Neo Plus White – Nová verze stylových skříní ZALMAN v bílé

27. 02. 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) – Od počítačů se očekává nejen výkon, ale i atraktivní design. S tímto záměrem uvádí ZALMAN novinku v portfoliu počítačových skříní – Z9 Neo Plus v bílé barvě. (TZ)

Hlavním úkolem počítačové skříně je poskytnout optimální pracovní podmínky a prostor pro komponenty počítače, především účinnou cirkulaci vzduchu uvnitř skříně. Dále musí technické řešení skříně umožnit snadnou a rychlou instalaci jednotlivých komponent.

Jednoduchost a moderní design

Z9 NEO Plus je vylepšená verze produktové řady ATX Mid Tower Z9. Rozměry jsou 205 x 490 x 482 mm. Ve srovnání s předchozí verzí se nejnovější model odlišuje jednodušším a modernějším designem. Dále je třeba zmínit vysokou kvalitu použitých materiálů.

Ukaž mi, co máš

Zalman Z9 Neo Plus White navazuje na produktovou řadu Z9 Neo, vyznačuje se elegantní bílou barvou finální povrchové úpravy. Boční panel skříně je průhledný, a skříň tak naplňuje očekávání všech uživatelů a hráčů počítačových her, kteří chtějí ukázat obsah svého počítače, jeho vybavení a komponenty. Sada prachových filtrů zajišťuje uvnitř skříně čisté prostředí.

Více prostoru

Skříň byla změněna nejen z vnějšku. Jedním z důležitých prvků nové skříně je použití hlukového těsnění. Skříň poskytuje také větší prostor pro jednotlivé komponenty. Na rozdíl od předchozí verze je možné nově instalovat grafickou kartu s maximální šířkou 420 mm a chladicí systém o výšce až 160 mm

Snadná instalace

ZALMAN garantuje, že pět 120mm ventilátorů poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Tři z nich mají podbarvení LED diodami. Skříň Z9 Neo Plus White umožňuje také rychlou instalaci pevných disků bez potřeby speciálního nářadí a také snadnou práci s napájecími kabely, které se navíc podílejí na atraktivním designu skříně.

Technické údaje Z9 Neo Plus White:
Typ: ATX Mid Tower

Podporované formáty základních desek: standardní ATX/Micro ATX/ITX

Napájení: standardní ATX 12V

Podporovaný formát grafické karty: karty se šířkou až 420 mm

Chlazení CPU: profil až 160 mm

Počet slotů: 7

Ventilátory: 5 (součást skříně)

I/O rozhraní: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x mic, 1 x sluchátka

Rozměry: 205x490x482 mm

—————————————————————

Společnost Zalman Tech Co., Ltd. Byla založena v roce 1999 a zavedla do světa počítačů koncept tiché výpočetní techniky “Noiseless Computing”. Bezhlučné chlazení počítačů bylo stále více vyžadováno a přispělo k rychlému růstu značky ZALMAN, která poskytovala trhu ultratichá chlazení stolních počítačů. Zalman si následně upevnil své postavení na trhu investicemi do výzkumu a vývoje, vysokou kvalitou výroby, globálním marketingem a kvalitní zákaznickou podporou.

Aktivity značky Zalman zasahují do inovativních řešení, jako jsou 2D/3D konverzní LED monitory, napájecí zdroje s chlazením, chlazení pro notebooky, sluchátka Surround Sound & Dual Stereo nebo herní rozhraní FPS GUN. To vše potvrzuje slib společnosti Zalman poskytovat “Cool Innovations“, inovace, které jsou opravdu cool.