Nová globální kampaň HP s hvězdným Christianem Slaterem posiluje bezpečnost

Praha, 22. březen 2017 – Společnost HP Inc. dnes představila první z řady svých aktivit, které mají za cíl globálně zvýšit povědomí o bezpečnostních rizicích firem i koncových zákazníků. Premiérový online seriál The Wolf s oceňovaným hercem Christianem Slaterem, vznikl pod taktovkou HP Studia. Zaměřuje se na hrozby hackerských útoků v korporátním prostředí a způsoby, jak se mohou firmy bránit. Celý seriál je k dispozici na www.hp.com/TheWolf. (TZ)

V jednotlivých krátkých filmech se Slater systematicky nabourává do podnikových sítí – z kanceláře do zasedací místnosti – skrze přehlížená slabá místa a nedostatečně zabezpečené počítače a tiskárny. První díl zdůrazňuje, že bezpečnost není jen zodpovědností sítě a okrajovou záležitostí, ale týká se každého jednotlivého uživatele.

“Tak jak exponenciálně roste množství propojených zařízení, tak se zvyšuje i sofistikovanost a závažnost kyber útoků. Zabezpečení přístrojů, dat a osobních údajů je podstatné pro udržení důvěry v technologie a také pro to, s kým a čím se propojujeme,“ říká Antonio Lucio, HP Chief Marketing a Communications Officer. “HP se nepřetržitě snaží držet na špici ve vývoji smysluplné počítačové bezpečnosti a The Wolf představuje kreativní způsob, jak zvýšit povědomí firem o tomto rostoucím problému.”

“Schopnost Christiana Slatera hrát šarmantního zlověstného hackera ve spojení s jeho popularitou ve světě kybernetické bezpečnosti, vyústilo v perfektní partnerské spojení. V The Wolf odkrývá slabá místa firem, která mohou znamenat bezpečnostní hrozby. Sledujte, jak se příběh vyvine a jak se hrozba a slabá místa změní v bezpečí díky konceptu HP Secure,“ říká Lucio.

The Wolf  režíroval držitel nominací BAFTA a Emmy, Lance Acord, střihu se zhostil oscarový vítěz Kirk Baxter.

“Hackerství je vážný a vzrůstající problém jak pro společnosti, tak řadové občany. Když mne HP oslovilo ohledně partnerství, viděl jsem v tom skvělou příležitost, jak zvýšit osvětu veřejnosti v souvislosti s ochranou proti kyber útokům,“ říká Christian Slater.

V průběhu příštích měsíců bude HP plnit svůj závazek – posílit ochranu svých nejbezpečnějších  zařízení, řešení i technologií prostřednictvím širokého spektra nových partnerských vztahů, eventů a nových inovací.

Více informací o HP Secure naleznete na www.hp.com/go/reinventsecurity

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

 

Tagged