Výherkyně soutěže s Pet Center si užije vůz Kia Sportage s plnou nádrží na měsíc zdarma

Praha 4. dubna 2017 – Společnost Pet Center CZ, největší prodejce chovatelských potřeb v České republice i na Slovensku, společně s KIA MOTORS CZECH v pátek 31. března předala hlavní cenu výherkyni soutěže o měsíční zápůjčku vozu Kia Sportage s plnou nádrží. Pavla Šedová tak bude moci užívat jeden z nejprodávanějších SUV modelů Kia po celý měsíc. Soutěž byla součástí oslav k 25. výročí existence Pet Center a běžela od začátku ledna do konce února 2017.

Foto_predani vyhry_Pet Center_Kia_01.jpg

Do soutěže o zápůjčku se mohl zapojit každý člen věrnostního programu Pet Center, který během ledna či února nakoupil v prodejnách Pet Center v České republice za minimálně 299 Korun a do soutěže se zaregistroval na webu společnosti. Výherkyní se stala Pavla Šedová z Jihlavy. Slavnostní předání vozu Kia se uskutečnilo před prodejnou Pet Center v Horních Počernicích, kde hlavní cenu předali Zbyšek Jordák, marketingový manažer KIA MOTORS CZECH a Dalimil Čech, genenerální ředitel PetCenter CZ.

“Za společnost KIA MOTORS CZECH srdečně gratulujeme paní Pavle Šedové k výhře. Přejeme příjemnou jízdu vozem Kia Sportage, hodně ujetých kilometrů, radostných zážitků a šťastných návratů z cest. Věříme, že si paní Šedová užije vůz Kia Sportage ke své maximální spokojenosti. Současně děkujeme společnosti PetCenter CZ za spolupráci,“ uvádí Zbyšek Jordák.

Kia je značkou firemní automobilové flotily Pet Center. Evropský bestseller model Sportage se řadí mezi absolutní špičku mezi vozy. Nabízí osobitý a několikrát oceněný design, nejmodernější technologie a nadstandard ve vyspělých prvcích, které ještě zvyšují komfort a bezpečnost při řízení. V modelu Sportage bude tak každá cesta nezapomenutelným zážitkem.

“Chtěli jsme tentokrát pro naše zákazníky vymyslet něco obzvlášť speciálního. Jsme rádi, že v nás mají důvěru a zároveň s námi chtějí hrát a projevují soutěživého ducha. Paní Pavle Šedové přejeme ze srdce hodně radosti a nových zážitků s autem Kia Sportage,” říká Kateřina Holnová, marketingová ředitelka Pet Center.

O společnosti KIA MOTORS CZECH

KIA MOTORS CZECH – je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, ve které působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala více než 80 000 vozů. Kia má v České republice 60 autorizovaných prodejních a servisních míst a patří jí 7. místo na trhu. Úzce spolupracuje s Nadací Naše dítě jejíž aktivity v roce 2014 rozšířila o projekt dárcovské samolepky „Já a Kia pomáháme dětem“, v hodnotě 50 korun za každý nově prodaný vůz. Od zahájení spolupráce v roce 2009 věnovala společnost KIA MOTORS CZECH Nadaci Naše dítě částku převyšující 1 milion korun a podpořila více než 50 projektů na pomoc znevýhodněným dětem.

Více informací o společnosti KIA MOTORS CZECH naleznete na stránkách www.kia.com.

O společnosti Pet Center CZ

Pet Center CZ šíří radost mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli, a to prostřednictvím sítě prodejen s chovatelskými potřebami Pet Center v Česku i na Slovensku. Prodejny jsou zákazníkům k dispozici prakticky 364 dní v roce.

Společnost vznikla v roce 1991 a v současné době má Pet Center po celé České a Slovenské republice přes 150 prodejen. Nabízí v nich široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv nebo známé i méně známé druhy domácích zvířat. V červenci společnost otevřela Psí hotel a školku v centrále v Horních Počernicích v Praze. V létě 2016 byl spuštěn nový e-shop pro Česko (www.petcenter.cz) i Slovensko (www.petcenter.sk). Novinkou v rámci služeb je psí salon, který společnost spustila v březnu 2017.

Pet Center je jasná volba pro každého stávajícího i budoucího majitele jakéhokoli domácího mazlíčka. Je místem, kde mohou chovatelé sdílet své zážitky a zkušenosti. Místem, kam může každý přijít pro radu a pomoc.

Pet Center aktivně pomáhá ohroženým zvířatům a ve spolupráci s Občanským sdružením na ochranu ohrožených zvířat se podílí na aktivitě #stopmnozirnam.