Rohlik.cz spouští klub pro seniory a ZTP

Praha, 4. dubna 2017 – Online supermarket Rohlik.cz spouští ve spolupráci s nadací Taťány Kuchařové Krása pomoci klub Rohlík bez bariér. Je určen pro seniory nad 65 let a držitele průkazu ZTP. Jeho členové mají dopravu zdarma i na malé nákupy, výnos nákupu až do bytu bez ohledu na počet pater je samozřejmostí. Objednat je možné jak online, tak po telefonu. Výhody klubu jsou zcela zdarma.

Rohlik.cz chce dělat zákazníkům život snazší. Proto po klubu Rohlíček, který přináší výhody rodičům s malými dětmi, nově nabízí dopravu zdarma i seniorům a handicapovaným. Tedy lidem, pro něž bývá nákup potravin online výrazným ulehčením života.

“Stereotyp, že senioři neumějí pracovat s novými technologiemi, určitě neplatí. Objednávání na Rohlíku je jednoduché a intuitivní. Pokud jim to párkrát ukáže třeba vnuk nebo dobrovolník, zvládnou to sami,” vyvrací na základě dlouholetých zkušeností z nadace Krása pomoci Taťána Gregor Kuchařová častý předsudek.

Navíc na Rohlik.cz najdou video, které je provede krok po kroku celým procesem objednávky. A pokud nechtějí nebo nemohou objednávat online, mají možnost si nákup objednat telefonicky na bezplatné infolince, takže nepotřebují ani internet.

„Smyslem Rohlik.cz je dělat běžné věci jednodušší. Odstranili jsme proto maximum bariér,” vysvětluje Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz, smysl nového klubu. „Už nyní patří senioři i handicapovaní mezi naše věrné zákazníky a těšíme se, že další se díky klubu osmělí a začnou také nakupovat,” dodává.

Výhody klubu Rohlík bez bariér jsou:

  • Doprava zdarma i na malé objednávky od 300 Kč (po-čt 10-15h)
  • Výnos nákupu do libovolného patra zdarma
  • Možnost telefonické objednávky na bezplatné lince

Více: https://www.rohlik.cz/tema/rohlik-bez-barier

O www.rohlik.cz:

Rohlik.cz je internetový supermarket, který doveze potraviny, drogerii i domácí potřeby kamkoliv po Praze, Brně, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Ústí nad Labem a Liberci v den objednání. Cílem Rohlik.cz je nabídnout co nejjednodušší a nejrychlejší cestu ke každodenním nákupům a tomu přizpůsobuje veškeré služby.

Na přehledném webu mohou zákazníci nakoupit kompletní nákup do domácnosti, navíc si zde mohou označovat své oblíbené položky a zrychlit si tak pravidelné nákupy. Zároveň mohou volit z mnoha metod platby včetně možnosti zaplatit až za dva týdny po dodání službou Twisto. Rohlik.cz nabízí špičkové služby v podobě rychlého dodání (už od 90 minut od objednání po Praze a Brně, do ostatních měst v řádu hodin), vynesení nákupu do patra nebo zákaznickou podporu sedm dní v týdnu. Aktuálně je v sortimentu Rohlik.cz cca 10000 položek.

Za Rohlik.cz stojí investiční skupina Bizthusiasm Tomáše Čupra, zakladatele Slevomatu a DameJidlo.cz, investiční skupiny Miton a Enern a od července 2015 logistická společnost HOPI.