Novou generální ředitelkou IBM Česká republika je Zuzana Kocmaníková

Praha, 5. dubna 2017 – Společnost IBM jmenovala Zuzanu Kocmaníkovou novou generální ředitelkou IBM Česká republika, a to s platností od začátku dubna. Zuzana Kocmaníková bude působit také jako generální ředitelka regionu IBM Central, zahrnující Českou a Slovenskou republiku.

Zuzana Kocmaníková, která byla doposud obchodní ředitelkou IBM, bude přímo odpovědná za aktivity IBM v obou zemích. Ve funkci nahrazuje Branislava Šeba, který se rozhodl po devíti letech pokračovat ve své profesní kariéře mimo IBM.

„V IBM pomáháme našim klientům využívat nové možnosti, které přinášejí velká data, cloud, internet věcí či kybernetická bezpečnost. Jakožto kognitivní firma pomáháme zákazníkům vyznat se v záplavě údajů, se kterými se potýkají. Umožňujeme jim předvídat možné výsledky a podniknout kroky k transformaci jejich podnikání, čímž získají potřebnou konkurenční výhodu. Jsem přesvědčena, že náš silně proklientský přístup nám umožní poskytovat zákazníkům nejlepší hodnotu jak v České republice, tak i na Slovensku,“ říká Zuzana Kocmaníková, generální ředitelka IBM Česká republika.
Zuzana Kocmaníková pracuje ve společnosti IBM od července 2004. Obchodní ředitelkou IBM Česká republika se stala v červenci 2013. Před nástupem do IBM získávala pracovní zkušenosti v několika společnostech v Rakousku a na Slovensku. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banské Bystrici a studovala také na Wirtschaftuniversitaet ve Vídni.