Společnost Veeam ocenila nejlepší české a slovenské partnery na Partner Summitu 2017

Praha, 5. dubna 2017: Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), uspořádal pro své české a slovenské partnery Veeam Partner Summit 2017. Výroční vzdělávací konference s doprovodným programem se konala 23. – 24. března na brněnské přehradě v hotelu Maximus Resort a přivítala více než 70 účastníků. Vyvrcholením setkání bylo slavnostní vyhlášení nejlepších partnerů za rok 2016. Partnery konference byly český distributor Veeam s přidanou hodnotou Arrow ECS a poskytovatel cloudu G2 server CZ spolu se slovenským distributorem ASBIS SK.

Účastníci akce byli seznámeni s novinkami a plány společnosti Veeam pro rok 2017. Součástí programu byly technologické a produktové prezentace o řešení Veeam Availability Platform pro hybridní cloud, které přináší novou generaci neustálé dostupnosti dat pro virtuální, fyzické a cloudové pracovní prostředí, a odborné diskuse o cloudových řešeních, jež překračují hranice „on-premise“.

Partnerům byl také přiblížen inovovaný Veeam ProPartner program, v rámci nějž mohou využívat rozšířenou technickou podporu, poradenství a znalostní databázi i osvědčené postupy, díky nimž získávají dlouhodobý náskok před konkurencí v oblasti virtualizovaného prostředí VMware a Hyper-V. Partneři se také dozvěděli o programu Veeam Cloud & Service Provider (VCSP), jenž umožňuje poskytovatelům služeb získat konkurenční výhodu díky technologii dostupnosti určené speciálně pro cloud.

„Na Veeam Partner Summitu jsme s více než 70 partnery oslavili úspěchy roku 2016. Partneři nás v České republice podpořili v 32% a na Slovensku v 29% růstu tržeb, čímž přispěli k akvizici nových zákazníků, kterých v obou zemích aktuálně máme již 2 770,“ uvedl Ondřej Vlach, channel manager společnosti Veeam pro Česko, Slovensko a Maďarsko. „Více a více zákazníků dnes po výrobcích požaduje, aby jim doporučili zkušené profesionální partnery, kteří by pomohli internímu týmu maximalizovat návratnost investic a vytvořit na míru přizpůsobená řešení vhodná pro stále sofistikovanější podnikové informační architektury. Veeam velmi dobře chápe rostoucí poptávku zákazníků i potenciálních klientů po osvědčených odbornících, a proto své partnery intenzivně podporuje a jejich práci s radostí oceňuje.“

Porota vybírala nejlepší partnery ve čtyřech kategoriích v České republice i na Slovensku, přičemž rozhodovala výše přispění do celkových příjmů společnosti Veeam a komplexní marketingové úsilí, jež jednotliví partneři v loňském roce vyvíjeli.

Společnosti AutoCont CZ i AutoCont SK letos zabodovaly v kategorii Nejlepší SMB partner, přičemž loni česká pobočka firmy získala ocenění za největší obrat a největší počet transakcí. Nejlepším českým VCSP partnerem a zároveň realizátorem nejzajímavějšího projektu byl vyhlášen G2 server CZ, který byl v minulosti oceněn jako Veeam Cloud Provider roku 2015.Titul Veeam partner roku 2016 na Slovensku v kategoriích Nejrychlejší růst a Nejzajímavější projekt získala společnost VISION IT Solutions, a.s., která se v loňském roce stala Veeam partnerem s největším obratem.

Rozdělení jednotlivých cen podle kategorií najdete níže:

Nejlepší Veeam partneři roku 2016 v České republice

  • Nejrychlejší růst: COMPAREX CZ s.r.o.
  • Nejlepší SMB partner: AutoCont CZ a.s.
  • Nejlepší VCSP partner: G2 server CZ s.r.o.
  • Nejzajímavější projekt: G2 server CZ s.r.o.

Nejlepší Veeam partneři roku 2016 na Slovensku

  • Nejrychlejší růst: VISION IT Solutions, a.s.
  • Nejlepší SMB partner: AutoCont SK a.s.
  • Nejlepší VCSP partner: Slovanet, a.s
  • Nejzajímavější projekt: VISION IT Solutions, a.s.

###

O Veeam Software

Veeam® rozpoznává nové výzvy, kterým společnosti po celém světě čelí při zajištění Always-On Enterprise™ – obchodní činnosti, jež musí být k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. K řešení tohoto se Veeam stal průkopníkem nového trhu Řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), aby pomohl organizacím dosáhnout cílů času obnovy a bodu obnovy (RTPO™) nižších než 15 minut pro všechny aplikace a data. Toho dosahuje prostřednictvím zásadně nového typu řešení, které poskytuje vysokorychlostní obnovení, zamezení ztrátě dat, ověřenou obnovitelnost, zmírnění rizik a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Availability Suite™, jež obsahuje Veeam Backup & Replication™, využívá virtualizační, ukládací a cloudové technologie, které umožňují moderním datovým centrum šetřit organizacím čas, zmírnit rizika a výrazně snižovat investiční a provozní náklady, při stále podpoře stávajících a budoucích cílů zákazníků Veeam.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má po celém světě 45 000 ProPartnerů a více než 230 000 zákazníků. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Pro více informací navštivte www.veeam.com/cz.