IPTV Kuki na Samsung Smart TV: 60 kanálů, 60 dní s archivem na 48 hodin

S nákupem Smart TV dostanou nyní zákazníci jako dárek internetovou televizi Kuki s předplaceným balíčkem 60 kanálů a archivem na 60 dní zdarma.

Praha, 7. dubna 2017 – Ke každému nově zakoupenému televizoru Samsung Smart TV 2016 řady K5502 a vyšší, získají zákazníci jako bonus přístup k internetové televizi Kuki po dobu 60 dní. Předplatné zahrnuje 60 kanálů a jejich 48 hodinový archiv. Noví uživatelé mohou také využít služby “Navíc seriály”, která automaticky nahrává a sortuje více než 100 seriálů. Tato speciální nabídka potrvá do 31. 8. 2017.

Sledování televize Kuki na Samsung Smart TV vyžaduje pouze připojení k internetu, set-top box již není potřeba. K aktivaci tohoto benefitu je nutné aplikaci Kuki na zakoupeném televizoru poprvé spustit, vybrat jazyk, potvrdit položku „na zkoušku“ a dokončit registraci nového uživatele na mobilním telefonu, PC nebo přímo ve Smart TV zadáním jména, příjmení, e-mailu a telefonního čísla. Po 60 dnech od aktivace bude služba deaktivována a pro další používání bude nutné si službu předplatit.

“Zpřístupňování kvalitních lokálních aplikací je pro nás důležité, a proto se snažíme neustále přinášet něco nového. To, že má smysl dělat lokální aplikace do TV, nám dokazují také čísla. V dvacítce nejpoužívanějších aplikací v Samsung SmartTV figuruje 16 českých/slovenských”, vysvětluje Pavel Mizera, Content Specialist ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Videa a další informace k aplikaci Kuki naleznete na http://www.samsung.com/cz/offer/kuki/.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Od svého založení v roce 1969 se Samsung Electronics Co., Ltd. postupně stal jednou z nejvýznamnějších technologických společností a je oceňován jako jedna z deseti nejlepších globálních značek. Společnost Samsung investuje do výzkumu a vývoje s cílem vytvořit takové technologie, které budou inspirovat celý svět. Momentálně toto portfolio zahrnuje více než 100 000 patentů. Díky neustálým inovacím měníme svět televizorů, smartphonů, nositelných chytrých zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, lékařského vybavení, polovodičů a LED displejů. Samsung je lídrem také v oboru internetu věcí, mimo jiného i v oblastech Smart Home nebo Digital Health. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.