QNAP vydává Qfiling: Automatizujte svou práci s uspořádáním souborů a zvyšte svou produktivitu

Taipei, Tchaj-wan, 26. dubna 2017 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes vydala oficiální verzi programu Qfiling v1.0 – exkluzivní aplikace, která pomáhá automatizovat uspořádání souborů a zvýšit produktivitu. Uživatelé mohou získat velkou výhodu okamžitého uspořádání velkého množství souborů ke každodennímu používání, a přitom šetřit časem a užívat si vyšší pohodlí.

Qfiling je snadno použitelný a k uspořádání velkého počtu souborů rozmístěných ve více složkách je potřeba jen 5 kroků. Uživatelé mohou soubory třídit do kategorií a určit nastavení kategorizace souboru; také mohou naplánovat pravidelné provádění úloh práce se soubory. Nová funkce “Recept” uživatelům umožňuje uložit si často používané podmínky práce se soubory jako “exkluzivní recept” a další úlohu programu Qfiling lze poté pomocí receptu spustit jediným kliknutím.

“Qfiling má v sobě začleněnu technologii našeho fulltextového vyhledávacího nástroje Qsirch, aby umožňoval okamžitou kategorizaci a práci se soubory,” uvedla Nina Ni, produktová manažerka společnosti QNAP, a dodala: “s Qfiling můžete používáním QNAP NAS v roli centralizovaného úložiště souborů maximalizovat efektivitu organizace a zlepšit každodenní správu souborů a jejich využití.”

Více o programu Qfiling se dozvíte na adrese https://www.qnap.com/solution/qfiling/en/.

Dostupnost

Qfiling v1.0 je k dispozici v QTS App Center.

Požadavky na systém: Než použijete Qfiling, musíte mít nainstalován Qsirch. Podporuje NAS založené na architektuře x86 s alespoň 2 GB RAM a systém QTS 4.3.0 (nebo novější). Pro optimální výkon je třeba alespoň 4 GB.