Společnosti OFFICE HUNTERS a KEEPLINE propojily síly v byznysu komerčních realit

Konzultační a realitní společnost OFFICE HUNTERS začala spolupracovat s profesionálním týmem interiérových architektů a designérů z KEEPLINE. Cílem je nabídnout klientům co nejkomplexnější služby v oblasti komerčních realit.

„KEEPLINE má velmi inovativní a designérsky nadčasové realizace vybavení kanceláří a komerčních ploch, které nás zaujaly. Chceme tyto služby nabízet našim partnerům,“ uvedl Filip Veselý, jednatel společnosti OFFICE HUNTERS, která se specializuje na prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor.

V současné době se na komerční interiér kladou vysoké nároky, a to především v celkové funkčnosti, reprezentativnosti a kreativity prostředí. Jedním z úkolů spolupráce bude aktuální trendy šířit mezi odbornou a laickou veřejností. A tyto standarty nabízet svým klientům. „Od propojení s OFFICE HUNTERS očekáváme především synergii v několika oblastech. Naši klienti mohou počítat s rozšířením služeb, úsporou nákladů a s dalšími výhodami,“ prohlásil Radek Bukovský, ředitel společnosti KEEPLINE.

 

Spolupráce bude zaměřena také na zajímavé projekty nad rámec obvyklých aktivit.

O společnosti OFFICE HUNTERS s.r.o.:

Patří mezi přední realitní a konzultační agentury, která se specializuje na prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Své portfolio nabídek zaměřuje na oblast Prahy a Středočeského kraje. Kromě servisu v oblasti pronájmu administrativních a obchodních ploch organizuje v letošním roce soutěž pro designéry Creative Office Awards.

O společnosti KEEPLINE s.r.o.:

Tým profesionálních architektů a designérů. Zaměřuje se nejen na návrhy bytových interiérů a komerčních prostor, ale i na následnou realizaci. Společnost vznikla v roce 2007 jako reakce na zvyšující se zájem o návrhy a realizace atypických interiérů, které je potřeba vyřešit chytře, funkčně a s ohledem na specifika a využití daného prostoru. Od roku 2010 se věnuje také kancelářským interiérům a vybavení.