Primátorky budou letos poprvé online! Kromě výsledků nabídne aplikace i soutěž o zajímavé ceny

Letošní 104. ročník pražských Primátorek má pro své diváky a fanoušky připravené překvapení. Aplikaci, ve které najdete aktuální výsledky všech závodů, startovní listiny posádek, tipovací soutěž o hodnotné ceny nebo například tipy na místa, odkud Primátorky sledovat. Aplikace je zdarma ke stažení pro všechna zařízení, která používají operační systém Android nebo iOS.

104. Primátorky se konají 2. – 4. června 2017. Po tuto dobu bude aplikace nabízet ty nejaktuálnější informace a možnost tipování vítězných posádek. Po skončení Primátorek bude kompletní informační i výsledkový servis nadále k dispozici.

Aplikace je interaktivní a veškeré výsledky závodů se v ní zobrazí ihned po jejich skončení. „Aplikace nabízí všechny moderní funkce, které dnes najdete u světových aplikací, které nabízí online přenosy. Online výsledky, startovní listiny, zobrazení aktuálního závodu, historie Primátorek – to všechno jsou standardní věci, které nechybí ani v naší aplikaci. Bonusem je možnost tipovat vítěze závodů a vyhrávat díky tomu hodnotné ceny. Tuto nabídku ve světě už jen tak neuvidíte,“ říká David Douša, account director společnosti RAUL a marketingový partner závodu. Hlavní cenou v tipovací soutěži je zájezd do Itálie v hodnotě 10 000 Kč s cestovní kanceláří Cicala.

V aplikaci dokonce najdete i rady pro fanoušky, odkud Primátorky sledovat. Vyřeší se tím jeden z největších problémů, jak mít přehled o dění na trati, i když nesedíte přímo v osmiveslici nebo nesledujete dění u televizních obrazovek. „Obtížná orientace nás v předchozích letech trošku trápila. A nešlo pouze o prostorovou orientaci, ale i o orientaci v hustém programu závodů, který byl pro řadu lidí nepřehledný. Podobně nepřehledné byly i postupové klíče v jednotlivých závodech. I na tohle jsme při přípravě aplikace mysleli a diváci by díky tomu měli mít mnohem větší komfort,“ doplňuje Douša a dodává: „Výhodou nové aplikace je také to, že nesbírá od uživatelů žádná data, neomezuje je spamem a také není nijak obrandovaná.“

Aplikace je ke stažení v App Store a v Google Play, aplikace je přizpůsobená pro zařízení, která používají operační systém Android a iOS.