Mechanická klávesnice ZOWIE by BenQ Celeritas II s unikátními spínači

Praha 5. 6. 2017 – ZOWIE by BenQ, značka produktů pro eSport, představuje klávesnici Celeritas II. Je určena pro eSport hráče a nabízí speciálně vyvinuté optické spínače a jednobarevné podsvícení v kompaktním designu.

ZOWIE by BenQ Celeritas II je vyhotovena v tradičním designu značky. Pevnou konstrukci černé barvy doplňuje tmavě růžové logo ZOWIE a podsvícení stejné barvy s nastavitelnou intenzitou. Klasické rozložení kláves obsahuje také numerický blok, dlouhý levý shift a funkční klávesu pro ovládání multimediálních tlačítek a již zmiňované intenzity podsvícení.

Klávesnici lze plně využívat bezprostředně po zapojení bez nutnosti instalace ovladačů. Vlastní speciálně navržené optické spínače zabraňují nepopulárnímu dvojkliku a na rozdíl od standardních optických spínačů disponují nově navrženým optimálním a přesným „předstisknutím/nacvaknutím“ a konzistentním odporem kláves. Samozřejmostí je dlouhá životnost.

ZOWIE by BenQ Celeritas II bude k dispozici na trhu v průběhu června 2017 za doporučenou koncovou cenu 3999 Kč s DPH v České republice a 154,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte globální web ZOWIE.BenQ.com, české stránky BenQ.cz, nebo Facebook.

 

O značce ZOWIE

ZOWIE se věnuje vývoji profesionálních periferií pro eSport stvořených pro maximální výkon předních světových hráčů. Od roku 2008 je známou nejen na asijských trzích jako přední výrobce herního vybavení. Od roku 2015 ve spojení s BenQ přináší portfolio eSport zařízení, jako jsou monitory, myši a další.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.