Nové telefony od Vodafonu osloví propracovaným designem, výkonem i funkcemi

Praha, 8. června 2017 Vodafone už po jedenácté představuje nové modely telefonů a tabletu vlastní značky. Uživatelé se mohou těšit na nové technické vychytávky, kvalitnější konstrukce a zajímavý, cenami ověnčený design. V průběhu června si mohou zákazníci vybrat mezi třemi novými modely telefonů značky Vodafone a svého favorita si určitě najde celá rodina. Zároveň přichází do nabídky i nová generace tabletu. Nejnižší model chytrého mobilního telefonu značky Vodafone bude k dispozici za standardní cenu 2 277 Kč, nejvyšší pak za 5 977 Kč. Při nákupu přes e-shop a uzavření smlouvy zákazníci navíc získají slevu 2 000 Kč z každého zařízení.

„Chceme být nejen mobilním operátorem, od kterého mají zákazníci telekomunikační služby a produkty jiných výrobců, ale již jedenáct let přinášíme zákazníkům také naši vlastní značku telefonů a tabletů, které mají mezi uživateli velký ohlas, a to nás motivuje v jejich dalším vývoji,“ říká Michal Janda, ředitel oddělení hardwaru Vodafonu a dodává: „Letošní nové modely mohou svým designem, výbavou, funkcemi a především cenou konkurovat modelům nejprodávanějších značek na trhu.“

Vodafone Smart E8

Pro mladší členy rodiny nebo pro nejméně náročné uživatele je nejvhodnější cenově velmi příznivý model Vodafone Smart E8, který v sobě skrývá nejnovější verzi operačního systému Android 7.1 (Nougat), technologii 4G, VoLTE a volání přes Wi-Fi, 1GB operační paměť, pětipalcový displej a 5 Mpx fotoaparát s bleskem. Úložný prostor pro multimédia, data, dokumenty má v základu 8 GB, pomocí microSD karty se dá rozšířit až o dalších 128 GB. Bude k dostání v netradiční tmavě modré barvě. Jeho standardní cena bude 2 277 Kč.

Vodafone Smart N8

Příznivce dobrého výkonu, čistého designu a stále přívětivé ceny jistě zaujme nástupce loňského Vodafone Smart prime 7. Model Vodafone Smart N8 se může pochlubit oceněním za design „IF Design Award 2017“ a zaujme jak ve zlaté, tak v černé barvě. Telefon běží na operačním systému Android 7.0 (Nougat), nabídne 1,5GB operační systém, 16 GB vnitřní paměti s možností zvýšit ji prostřednictvím microSD až o 32 GB. Pro uživatele nabídne jako samozřejmost podporu technologií 4G, VoLTE a volání přes Wi-Fi, ale například i čtečku otisku prstů, která zjednodušuje přístup do telefonu, jeho zabezpečení a zvyšuje atraktivitu zařízení pro náročnější. Pětipalcový displej, kapacita baterie 2400mAh a 13 Mpx fotoaparát zajistí dostatečný komfort při práci i zábavě. Dostupný bude v průběhu června za standardní cenu 3 577 Kč.

Vodafone Smart V8

Nejnáročnější uživatelé, kteří očekávají vysoký výkon, pokročilé funkce, exkluzivní design a chtějí, aby jejich přístroj konkuroval i nejprodávanějším modelům na trhu a zároveň netouží investovat do zařízení desítky tisíc, si určitě na první pohled oblíbí model Vodafone Smart V8. Další vítěz ceny za design „IF Design Award 2017“ přináší nejen komfortní odemykání obrazovky otiskem prstů nebo designové celokovové tělo, ale především vysokou kapacitu paměti, 32 GB, s možností si pomocí microSD navýšit tuto paměť až o 128 GB a 3GB operační paměť. Díky té se stane z hraní her plynulá jízda. Zadní čočka fotoaparátu má 16 megapixelů s automatickým ostřením a duálním LED bleskem. Dobré snímky obstará i přední 8 megapixelový fotoaparát. Pět a půl palce velký displej s technologií 2.5D dragontrail glass rozhodně dopřeje uživateli skvělý zážitek i při sledování videí nebo prohlížení fotografií. Model bude dostupný v barvě cold metal za standardní cenu 5 977 Kč.

Vodafone Smart Tab N8

Cesta k multimediálním a online zážitkům vede skrze nový tablet Vodafone Smart Tab N8, který díky 10.1“ velkému displeji a nejnovějšímu operačnímu systému Android 7 zprostředkuje svým uživatelům příjemnou zkušenost. Díky baterii o velikosti 4600mAh se tento model stává také ideálním parťákem na dlouhé cesty. Mimoto nabídne 5Mpx přední a 2Mpx zadní fotoaparát, 2GB operační paměť, 16GB vnitřní paměť s možností ji až o 32 GB navýšit díky microSD kartě. Dále se může pochlubit GPS, Wi-Fi, technologií 4G.  Tablet si zákazníci mohou pořídit za standardní cenu 4 577 Kč.

S výrobou uvedených zařízení pomáhaly Vodafonu firmy ZTE a TCT.

Při koupi na e-shopu a při úvazku na 24 měsíců získají všichni zákazníci slevu 2 000 Kč. Zároveň všechny uvedené modely budou moci věrní zákazníci* získat na splátky se slevou a s počáteční platbou 1 Kč.

* ti, kteří u Vodafonu mají paušální tarif alespoň 6 měsíců, nebyli na žádném čísle v posledních 3 měsících v prodlení s platbou a mají průměrnou útratu za celý zákaznický účet alespoň 50 Kč

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz