Čas zazářit: Nová vlajková loď Honor 9 přichází na náš trh

Praha, 27. června 2017 – Značka smartphonů Honor na náš trh 27. června uvedla svou novou vlajkou loď Honor 9. Designový telefon s 5,15“ FHD displejem má nový duální fotoaparát, USB-C port, čtečku otisků prstů pod displejem nebo NFC, videa natáčí až do rozlišení 4K. Výkon zajišťuje 4GB operační paměť, kterou doplňuje 64GB interní paměť. Doporučená cena je 12 990 Kč.

„Rok 2017 přináší renesanci v oblasti chytrých telefonů a u Honoru tomu není jinak. Honor 9 představuje snoubení aktuálních technologických trendů, módy a precizní řemeslné práce v jednom chytrém telefonu,“ řekl k uvedení své nové vlajkové lodi George Zhao, prezident značky Honor. „Současný design, ohromující efekt odrazu světla a futuristické barvy Honoru 9 umožňují éře millennials vyjádřit jejich nespoutanost a individualitu,“ dodává.

Vytříbený design a kvalitní displej

Honor 9 má skleněné tělo s kovovým efektem. Záda telefonu s 3D zakřivením zdobí působivá záře odrazu světla, která vznikla díky patnácti pečlivě vytvořeným vrstvám. Zářivé je také zpracování hladkého kovového rámečku. 2,5D zakřivení displeje pak jen podtrhuje oblý, elegantní vzhled telefonu.

Honor 9 se vyrábí celkem ve třech barevných provedeních. Safírově modrá má nyní sytější odstín a více barevných pigmentů. Zbrusu nový je však odstín ledově šedé, který působí dojmem luxusu, ale zároveň čistoty a jednoduchosti. V průběhu léta přibude ještě elegantní antracitově černá. Honor 9 má 5,15“ Full HD displej s rozlišením 1920 x 1080 px. Displej je čitelný i za prudkého slunce.

Vylepšený duální fotoaparát s dvojitým zoomem

Zadní straně telefonu kraluje duální fotoaparát. 12MPx RGB snímač věrně a v živých detailech zachycuje barvy. Monochromatický 20MPx snímač se pak stará o kontrast a informace o detailech
na úrovni, kterou by nemohl RGB snímač stejné velikosti poskytnout. Výsledná fotografie se tak vyznačuje vyšším dynamickým rozsahem a bezchybným kontrastem. Monochromatická čočka zaručuje perfektní černobílé snímky.

Díky dvěma čočkám je také možnost využít efektu široké clony. Uživatelé mohou docílit částečného rozostření vybraných oblastí fotografie, a to i po jejím pořízení. Hlavní dvojici fotoaparátů doplňuje přední 8MPx selfie kamera. Videa Honor 9 natáčí až do rozlišení 4K.

Pohlcující zvukový zážitek

Honor poskytuje skvělý zvukový zážitek nejen díky své pokročilé technologii Huawei Histen. Navázal také spolupráci s oceněným producentem Grammy Rainer Maillardem, aby optimalizoval kvalitu zvuku. Dále spolupracoval s technologickou značkou Monster, aby společně vytvořili jedinečný zvukový ekvalizér “Honor Purity” výhradně určený pro Honor 9. Zvukové nastavení nabízí tři základní režimy. Near mód zvýrazní vrstvy a nuance zvuku a je vhodný pro poslech klidné a tiché hudby. Režim Front zvyšuje basy a majitelé telefonu jej využijí především během sledování filmů. Režim Wide napodobuje akustiku koncertní síně a je optimalizován pro uvolnění kompletního zážitku z hudby s velkou hloubkou.

Výkon pro mnohem více než běžný provoz

Smartphone pohání osmijádrový procesor Kirin 960, kterému sekunduje 4GB RAM. Působivý výkon se projeví zejména během hraní náročných mobilních her nebo při spuštění vícero náročných aplikací najednou. Výdrž telefonu zajistí baterie s kapacitou 3200 mAh. Interní paměť telefonu má 64 GB. Paměť lze rozšířit pomocí micro SD karty až na 256 GB.

Nově umístěná čtečka otisků prstů, NFC nebo USB-C port

Spolehlivá čtečka otisků prstů je nově umístěná na přední straně telefonu pod displejem. Umožňuje telefon bleskurychle odemknout, ale jednotlivým gestům lze přiřadit další možnosti ovládání. Patří mezi ně např. stažení notifikační lišty a její smazání, pořízení fotografie a videa, přijetí či odmítnutí hovoru, ovládání alarmu nebo listování v galerii.

Smartphone běží na nejnovějším Androidu 7.0 Nougat
s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 5.1. Honor 9 využívá USB-C rozhraní. Samozřejmostí je plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech. Telefon ovládá systém dualSIM nebo také technologii NFC.

S Honorem 9 na Colours of Ostrava

Honor je také letos partnerem jednoho z největších festivalů u nás, Colours of Ostrava. Díky tomu může potěšit prvních 300 zákazníků, kteří si zakoupí Honor 9 a správně se zaregistrují na webových stránkách telefonu www.honor9.cz . První majitelé nového smartphonu získají čtyřdenní festivalovou vstupenku v hodnotě 2 890 Kč.  Akce platí
u všech prodejních partnerů, a to do vyčerpání vstupenek nebo nejdéle do 12. července.  
Lokální dostupnost

Prodeje Honor 9 v České republice začnou 28. června za cenu 12 990 Kč. Telefon bude možné zakoupit u prodejců CZC.cz, Smarty, Alza.cz, Mall.cz, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Okay, Space, Alfa.cz, kasa.cz a Electroworld, BPS Mobil, OKAY a také u operátora O2.

Další informace o telefonu naleznete na www.honor9.cz  

Technické specifikace

OS Android 7.0 Nougat, EMUI 5.1
Displej 5.15” Full HD displej 1920 x 1080, 16 milionů barev, 428 PPI
Chipset Osmijádrový Kirin 960, 4x 2.4 GHz, 4x 1.8 GHz
Grafický procesor Mali G71MP8
Baterie 3200 mAh
Fotoaparát Duální 20MPx + 12MPx zadní kamera, blesk
8MPx přední kamera
Funkce malování světlem, super noční režim, automatické zkrášlení obličeje, perfektní selfie, video v režimu krásy, HDR, panorama, vodoznak, detekce úsměvu, ovládání hlasem, audio poznámka, časovač, monochromatické snímky, široká clona, beauty video, profesionální režim s manuálním nastavováním parametrů
Video Zadní kamera – maximální rozlišení 3840 x 2160, 30fps

Přední kamera – maximální rozlišení 1920 x 1080, 30fps

Úložiště 4GB RAM + 64GB ROM

Micro SD rozšíření až do 256 GB

Konektivita 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G
USB 2.0 s rozhraním USB-C
Bluetooth 4.2
Podpora všech lokálních LTE standardů
Rozměry 147,3 x 70,9 x 7,45 mm
Hmotnost 155 g
Zvuk DTS sound, duální mikrofon s redukcí okolního hluku, technologie Huawei Histen 3D pro pohlcující prostorový zážitek
Další Čtečka otisků prstů
Dvojitý zoom
Podpora NFC
IR port pro dálkové ovládání
Kompas, GPS, Glonass, BDS
Gyroskop
Senzor proximity
Rychlonabíjení

 

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.