Česká značka YENKEE nabízí rozmanité portfolio kvalitního IT příslušenství

Praha, 7. srpna – Myši a klávesnice pro opravdové hráče, kompletní vybavení pro cestovatele nebo originální doplňky pro manažery. Mladá značka Yenkee nabízí kvalitní příslušenství k mobilům, tabletům i notebookům. Komplexní portfolio bylo navrženo tak, aby splňovalo požadavky těch nejnáročnějších zákazníků. Důraz je kladen především na výkon a design jednotlivých produktů.

Výrobce příslušenství Yenkee se prosadil především svojí řadou pro počítačové hráče. Těm pravidelně přináší novinky v oblasti klávesnic, myší, sluchátek a dalších komponentů. „Díky úspěchům u herní komunity jsme se rozhodli výrazně rozšířit naše cílové publikum. Vášnivým cestovatelům přinášíme komplexní nabídku, která jistě uspokojí jejich potřeby. Zároveň se chceme více přiblížit manažerskému prostředí skrze nadčasový design,“ vysvětluje Patrik Kočvara, zástupce značky Yenkee

Herní set Ambush

Pro pravého hráče si značka Yenkee připravila herní set Ambush v přitažlivém designu. Drátová klávesnice přichází s maximálním pohodlím při hraní a možností vybrat si ze 3 základních barev podsvícení včetně intenzity jejich jasu. 19 kláves s funkcí Anti-ghosting podporuje současný stisk několika kláves, aniž by došlo k jakémukoliv konfliktu nebo selhání příkazu.

Nastavitelné vícebarevné podsvícení nabízí i herní myš Ambush. Hráči ocení především nastavitelnost citlivosti snímače, a to až na hodnotu 3 200 DPI. S frekvencí lze pohybovat v rozmezí 125 až 1 000 Hz. 5 programovatelných tlačítek lze maximálně přizpůsobovat vlastním potřebám.

Set doplňují herní sluchátka s čistým a přenosným zvukem. Pohodlné užívání bez rušení šumem pozadí je vhodné při hraní her, poslechu hudby nebo konverzaci přes VoIP služby. Hlasitost je možné nastavovat přes tlačítko na kabelu. Sluchátka jsou zároveň ergonomicky přizpůsobena uším.

Herní myši pro nadšence i workoholiky

Pro pokročilé hráče je připravena herní optická myš Hornet. 9 programovatelných tlačítek umožňuje maximálně využít potenciál herní postavy. S přiloženým ovladačem lze rozsáhle měnit nastavení, funkci jednotlivých tlačítek nebo nastavovat osvětlení. Myš obsahuje interní paměť 256 kb na uložení až 5 herních profilů. Rozlišení snímače lze nastavit od 400 až po 3 200 DPI.

Pro méně pokročilé hráče je vhodná herní myš z řady Shadow. Precizní optický senzor a anti-sweat povrchová úprava zaručují maximální pohodlí a příjemné ovládání. Běžní uživatelé ocení možnost výběru z dalších typů bezdrátových i USB myší, u kterých se Yenkee soustředí nejen na design a příjemné ovládání, ale stěžejní je také použití energeticky úsporných technologií. U některých typů dosahuje životnost baterií až 36 měsíců.

S Yenkee ke kvalitnímu zvuku

Perfektní hudební zážitky přináší značka Yenkee svým zákazníkům skrze herní i lifestylová sluchátka a přenosné i stolní reproduktory.

Lahůdkou jsou bezdrátová bluetooth sluchátka Groove. Tato designová záležitost nabízí vysoce kvalitní zvuk a maximální komfort při používání, a to díky dotykovému ovládání pro nastavení hlasitosti a výběru předchozí skladby. Zároveň podporují telefonní hovory s funkcí opakovaného vytáčení. Při cestování každý ocení jejich nízkou hmotnost, tenký design a až 10hodinovou výdrž.

Herní sluchátka ze série Hornet jsou ideální pro hraní her. Dva 40 mm reproduktory poskytují čistý a přesný zvuk. Nízká hmotnost a velké náušníky zajišťují extrémní pohodlí. Pogumovaný všesměrný mikrofon je možné otočit a upevnit pro optimální přenos hlasu.

Absolutní novinkou jsou bezdrátové bluetooth přenosné reproduktory YSP 3003. Ty jsou ideální na poslech s přáteli, do přírody nebo jako doprovod při outdoorových sportech. Vysokokapacitní baterie umožňuje nepřetržitý provoz až 8 hodin. Promyšlený design zajišťuje odolnost proti stříkající vodě a jemným částicím, jako je prach nebo písek. Intuitivní ovládání dává možnost přepínat písničky, přidávat hlasitost, přijímat hovory nebo řídit spoušť fotoaparátu na mobilním telefonu.  

Yenkee v přírodě i na cestách

Yenkee myslí i na sportovce. Běžecké pouzdro na mobil vyniká svým precizním zpracováním. Kvalitní materiál ochrání telefon před potem i vnějšími vlivy. Zároveň ho umožňuje jednoduše ovládat. Rozměry pouzdra jsou vhodné do maximální úhlopříčky obrazovky 5,2“. Součástí je také kapsa na drobnosti, jež poslouží například na klíče nebo peníze. Cyklisté ocení praktický držák na řídítka s úložným prostorem. Snadné a bezpečné připevnění dokonale chrání telefon před nečekanými nástrahami.

Zachycení dokonalých okamžiků představuje nedílnou součást každého výletu. Bluetooth selfie tyč Mondo vyniká svojí odolností a délkou až 95 cm. Praktický systém „otočit a zajistit“ umožňuje nastavit tyč libovolně dle potřeb. Odnímatelný bezpečnostní gumový pásek chrání smartphone, fotoaparát nebo akční kameru před vypadnutím v extrémních situacích. Součástí je také přepravní vak vyrobený z vodotěsného materiálu.

Pro pohodlné cestování v autě je určen jeden z pěti univerzálních držáků, které má značka Yenkee v nabídce.  

Nabíječky všeho druhu a powerbanky zajistí nekonečnou výdrž

Power banka 8000 mAh s pouzdrem ze slitiny hliníku zaujme svým nadčasovým designem. Příjemné pastelové barvy jsou ideální do manažerského prostředí. Přenosná power banka dokáže nabíjet 2 zařízení současně a je vhodná pro mobilní telefony, tablety a mnoho dalších. LED snímač dokáže ihned zobrazit okamžitý stav nabití.

Malá a praktická Power Bank 2200 mAh je skvělým řešením pro nouzové nabíjení mobilních zařízení na cestách. V nabídce Yenkee je k nalezení i větší varianta, která může nabíjet 2 přístroje současně s kapacitou až 11 000 mAh. Je tak vhodná pro mobilní telefony, tablety a další přístroje vyžadující USB zdroj. Li-ion baterie zajišťuje vysokou bezpečnost a stabilitu.

Pro fanoušky značky Apple si Yenkee připravila certifikovaný Lightning synchronizační a nabíjecí kabel. Kovové konektory jsou spolu s prvotřídní kvalitou zárukou vynikající odolnosti a dlouhé životnosti. Celý kabel je navíc opletený.

Široké spektrum nabíječek umožňuje být neustále online, ať už cestujete v autě, nebo se pohybujete v zemích s jinými síťovými zástrčkami.

Bezpečnost především

Yenkee myslí také na bezpečí jednotlivých druhů příslušenství. Kvalitní brašny a batohy na notebook poskytují optimální ochranu, a to díky pružnému a odolnému materiálu. Jejich široké využití je zajištěno velkým množstvím přihrádek a menších kapes. Designové tašky se hodí jak pro cestovatele, tak i manažery.

Novinkou jsou ochranná skla na displeje chytrých telefonů. Yenkee přichází s širokou paletou pro všechny populární typy značek jako Samsung, iPhone nebo Huawei. Ochranné sklo zakryje celý displej a ochrání ho před poškozením, poškrábáním i prachem. Vysoká citlivost dotyku a podpora 3D touch je zajištěna díky použití špičkových japonských surovin. Snadná aplikace bez vzniku bublinek je možná díky speciální silikonové vrstvě.

Univerzální ochranná fólie pro mobilní telefony a tablety chrání displej před škrábanci, prachem a nečistotami, přitom však zachovává citlivost originální obrazovky. U mobilů je v nabídce velikost až do 5,5“, u tabletů až 8“. Pro ještě větší pocit bezpečí Yenkee přináší univerzální nárazuvzdorné pouzdro na tablet s praktickým stojanem.  

O Yenkee

Česká značka působí na trhu od roku 2012. Zabývá se výrobou kvalitního příslušenství pro fotoaparáty, tablety, počítače a mobilní telefony. Yenkee sází především na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Značka patří pod společnost FAST ČR.

Více informací na www.yenkee.cz