Pet Center rozšiřuje svůj psí hotel, nově ubytuje také plemena nad 25 kg

Společnost PetCenter CZ, největší prodejce chovatelských potřeb v České republice i na Slovensku, dokončila stavební úpravy na svém komplexu v Horních Počernicích. V psím hotelu tak nově přibyly venkovní domečky pro velké psy, které jsou umístěné v zadní části zahrady.

2017-08-07 12_40_20-Home - Psí hotel.png

Dosud nabízelo Pet Center ubytování pouze pro malá (do 5 kg) a střední plemena (do 25 kg). Z důvodů zvýšeného zájmu ze strany zákazníků se společnost rozhodla psí hotel uzpůsobit i pro psy nad 25 kg. V Praze a okolí si lidé pořizují spíše menší plemena, ani psi nad 40 kg však nejsou výjimkou. Najít hlídání pro tak velké zvíře může být velice obtížné, proto chce Pet Center tíživou situaci páníčkům ulehčit. Mimo stávajících 20 ubikací pro malé psy a 9 ubikací pro středně velké psy, tak vzniklo 10 nových domečků právě pro větší zvířata.

Horké letní dny si mohou navíc pejsci zpříjemnit v ochlazovacích bazéncích, které pro ně společnost toto léto nově připravila. Ty jsou součástí venkovního výběhu, který činí 800 m². Pro kompletní péči se v areálu nachází i psí salon. Zvíře se tak domů navrátí zrelaxované a upravené. Hotelový personál je se psy celých 24 hodin denně. V případě potřeby je zde k dispozici také veterinář, takže si majitelé nemusí dělat starosti s žádným aspektem péče.

“Našim zákazníkům chceme být vždy o krok blíž. Máme radost, že jsme se stali jejich partnerem co se týče chovatelských potřeb, chceme jim ovšem ukázat, že myslíme ještě dál. Vlastnit psa znamená také částečně se vzdát vlastní nezávislosti, pro mnohé majitele je proto obtížné naplánovat dovolenou či nechat svého miláčka v cizích rukou. My jim chceme ukázat, že s námi mohou své starosti hodit za hlavu, říká Dalimil Čech, CEO Pet Center.

O společnosti Pet Center CZ

Pet Center CZ šíří radost mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli, a to prostřednictvím sítě prodejen s chovatelskými potřebami Pet Center v Česku i na Slovensku. Prodejny jsou zákazníkům k dispozici prakticky 364 dní v roce.

První prodejna vznikla v roce 2000 a v současné době jich má Pet Center po celé České a Slovenské republice přes 150. Nabízí v nich široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv nebo známé i méně známé druhy domácích zvířat. V červenci společnost otevřela Psí hotel a školku v centrále v Horních Počernicích v Praze. V létě 2016 byl spuštěn nový e-shop pro Česko (www.petcenter.cz) i Slovensko (www.petcenter.sk). Novinkou v rámci služeb je psí salon, který společnost spustila v březnu 2017.

Pet Center je jasná volba pro každého stávajícího i budoucího majitele jakéhokoli domácího mazlíčka. Je místem, kde mohou chovatelé sdílet své zážitky a zkušenosti. Místem, kam může každý přijít pro radu a pomoc.

Pet Center aktivně pomáhá ohroženým zvířatům a ve spolupráci s Občanským sdružením na ochranu ohrožených zvířat se podílí na aktivitě #stopmnozirnam.