Nejlepší české aplikace na Android TV

Oproti začátkům Android TV, kdy se diváci museli spokojit jen s několika málo aplikacemi, si dnes mohou vybírat z daleko širší nabídky, přičemž slušný výběr je i mezi těmi ryze českými. Společnost Philips TV, která ve svých televizorech Android TV využívá, pro vás vybrala ty nejzajímavější české aplikace.

Lepsi.tv

Lepši.tv je IPTV platforma, která na první pohled zaujme svou nízkou cenou. Za pouhých 189 Kč měsíčně nabízí divákům téměř 70 stanic včetně HD kanálů, zpětné přehrání až 30 dní a neomezené nahrávání. Majitelům televizoru s Android TV stačí pouze stáhnout aplikaci přes Google Play Store. Službu je možné využívat i na počítači a mobilních zařízeních.

Lepší.tv nabízí 28 kanálů v HD kvalitě. Všechny programy jsou v kódování H.265, které není náročné na rychlost internetu. Lepší.tv doporučuje svým uživatelům rychlost připojení 1,2 Mb/s pro standardní kvalitu a 3 Mb/s pro HD rozlišení. S Lepsi.tv můžete kdykoliv během vysílání zvolit pauzu, přetočit, na co nechcete koukat nebo si neomezeně nahrát jakýkoli pořad. Aplikace také nabízí sledování většiny pořadů nabízených 69 stanic až 30 dní zpětně. Oproti konkurenci, která nabízí zpětná přehrání pouze několik dní, máte s Lepší.tv výběr ze všech pořadů, které se odvysílali během posledního měsíce.

Kuki, Stream nebo TVProgram

Mezi další oblíbené české aplikace patří například služba Kuki, která umí kromě standardních funkcí, jako je hlídání začátku nebo nahrávání, pořad zastavit nebo vrátit na začátek. Pokud jste vlastníkem Android TV, můžete zdarma sledovat originální pořady internetové televize Stream.cz na velké obrazovce z pohodlí gauče. Další šikovnou aplikací pro Android TV je TVProgram.cz, která přináší velice přehledný televizní program s obrovskou databází stanic.

Android TV naleznete například u výrobce Philips již od série 6402. S tímto systémem si aplikace jednoduše stáhnete a ovládáte pohodlně stejným dálkovým ovladačem. Lepsi.tv můžete vyzkoušet na 30 dní zdarma a za aplikace Stream nebo TVProgram jsou úplně zdarma.