E-Blue postaví eSport arénu na IFA 2017

Již v pátek 1. 9. 2017 se pro návštěvníky otevřou brány největšího evropského veletrhu spotřební elektroniky, výpočetní techniky, ale i dalších elektrických spotřebičů IFA v Berlíně.

LAMA Plus – evropský distributor značky E-Blue umožní návštěvníkům vyzkoušet si, jaký je to pocit, zahrát si počítačové hry v jedinečné E-Blue eSport aréně, kterou návštěvníci naleznou v hale 12 pod číslem 110.

Značka E-Blue přichází s jedinečnou koncepcí v oblasti herního průmyslu a příležitostí pro ty, kdo hledají nové možnosti, jak zatraktivnit nebo si založit své podnikání. Nabídkou unikátních eSport arén na míru, které poskytují hráčům zcela nový zážitek z hraní a majitelům příležitost zajímavých výdělků, se E-Blue naprosto jednoznačně vymezuje vůči ostatním hráčům na trhu gamingu.

Návštěvníci mohou zažít pocit profesionálního hráče, zasednout v pohodlných herních ergonomických křeslech za podsvícené herní stoly, být součástí hry na špičkovém all-in-one pc se sluchátky s prostorovým zvukem na uších a drtit soupeře přesnou a promyšlenou hrou na klávesnicích a myškách. Celou výbavu a pocit profíka může mít přitom každý hráč i doma ve svém doupěti.

Kolekce E-Blue nabízí hráčům hned 3 úrovně herních doplňků podle náročnosti uživatele – Cobra je vhodná i pro občasného hráče, Mazer nabízí střední úroveň výbavy až po Auroza řadu posyktující uživatelům nejlepší požitek ze hry.

Návštěvníci veletrhu IFA si vyzkouší nejnovější kolekci E-Blue FPS doplňků. K vidění bude také světově první variabilní herní all-in-one Scion 32“, tedy panoramatický HD monitor s počítačem v jednom zařízení, který si hráči mohou uzpůsobit podle svých představ a vybavit si ho hardwarem tak, aby plně vyhovoval hře, které se věnují.

O společnosti E-Blue

Od roku 1999 tato společnost nabízí kvalitní produkty s vynikajícím a skvěle propracovaným designem, které denně využívají spokojení uživatelé na celém světě. Design produktů je navrhován a finalizován v japonské Osace. Cílem je vyrábět barevné a stylové počítačové doplňky nejvyšší kvality pro mladou generaci se zaměřením na vývoj zejména herních počítačových doplňků – myší, klávesnic, sluchátek, podložek pod myši, herních křesel a stolů.

Značka E-Blue se prodává v USA, Kanadě, Velké Británii a dalších 57 zemích světa. Více než polovina světové populace má dnes možnost zakoupit produkty značky E-Blue a užít si kvalitu, design a potěšení, které tato značka přináší. Značka E-Blue je připravena poskytnout svým zákazníkům spoustu zábavy a mnoho stylových a trendy výrobků.

O společnosti LAMA Plus  

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, OKI, Brother, Verbatim, Goodram, DataTresorDisc, Apacer, Peach. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Lexmark, Xerox, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, … LAMA Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, Copygraph, UP, baterií Polaroid a počítačových doplňků All new, N-Face, E-Blue, Enzatec, Red Fighter, LED osvětlení Moonlight v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu

Distributor LAMA Plus s.r.o. v listopadu roku 2005 založil síť SMAT – síť maloobchodních prodejen specializovaných na spotřební materiál a počítačové doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku. Síť sdružuje 27 prodejen v rámci ČR a SR. Téměř 11000 produktů spotřebního materiálu a počítačových doplňků pro výpočetní a kancelářskou techniku spolu s odborným poradenstvím může nabídnout kterákoliv z prodejen SMAT.

Více informací naleznete na www.smat.cz nebo www.smat.sk.