Na letošním veletrhu IFA v Berlíně představí svoji nabídku česká společnost Satomar

Jedním ze sedmi českých subjektů, které se rozhodly prezentovat svoji nabídku evropským i mimoevropským společnostem v rámci IFA, jednoho z největších světových veletrhů spotřební elektroniky, je společnost Satomar. Zaměří se na své vlastní značky a nabídku brandovaných OEM výrobků pro společnosti.

Brno, 31. srpna 2017 – Český distributor Satomar otevře svoji prezentaci na IFA Global Market, který proběhne na výstavišti Station Berlin, v neděli 3. září v hale 8, na stánku 136. Zaměří se na tři oblasti – představení vlastních značek, jejichž distribuci plánuje rozšířit z Čech a Slovenska do dalších evropských zemí, nabídku OEM výrobků ze segmentu spotřební elektroniky pro společnosti a také na rozšíření distribučního kanálu dalších produktů, které Satomar pečlivě vybírá z asijského trhu a doplňuje je přidanými hodnotami lokalizace aplikací čí software, servisních služeb a také rozšířených záručních podmínek.

Mezi vlastní značky, které se Satomar již uvedl na lokální český a slovenský trh, patří doplňky pro počítače a notebooky Beik, fitness náramky a hodinky Deveroux s vynikajícím poměrem cena/výkon a před několika dny představené unikátní diskrétní filtry na displeje notebooků SafeView s výjimečně snadnou instalací bez nutnosti trvalé instalace jakýchkoli prvků na rámeček obrazovky, které omezují pozorovací úhel a zajišťují při práci na veřejnosti soukromí.

Brandované OEM produkty jsou určeny především pro prezentační účely společností. Přímý nákup produktů spotřební elektroniky z Asie je pro firmy komplikovaný. Satomar má vlastní katalog prověřených produktů, ke kterým zajišťuje kompletní podporu, včetně lokalizace software do místního jazyka, jistoty nákupu od evropského subjektu a rozšířenou dvouletou záruku. Takto pořízené prezentační předměty mají pro firmy tu výhodu, že je na nich uvedeno výhradně logo OEM partnera, nikoli výrobce. Kompletní katalog takto nabízených produktů naleznete na stránkách http://katalog.satomar.cz. Je rozdělen do několika sekcí, jako například nositelná elektronika, domácnost, děti, domácí mazlíčci a další. Pro společnosti nabízí Satomar díky stávajícímu know-how také podporu a zajištění při vytvoření nové, vlastní značky výrobků.

„Pro naši prezentaci na IFA Global Market jsme se rozhodli proto, že naším cílem do následujícího roku je rozšířit distribuci vlastních značek do Evropy. Značky tvoříme vždy na základě pečlivého průzkumu trhu a důkladného výběru. Například s filtry SafeView jsme našli, troufám si říci, díru na trhu, protože produkty s tak snadnou a rychlou instalací na displej v našich končinách nenajdete“, zmiňuje Radek Bábíček, ředitel společnosti Satomar. „V oblasti OEM produktů spotřební elektroniky zase nabízíme jistotu, kterou firma potřebuje. Koupit jako dárek svým významným partnerům obrandovaný hrnek je něco jiného, než jim pořídit fitness náramek nebo mobilní telefon se svým logem. Přímá objednávka z Číny je pro společnosti riziková a my jim pomáháme všechny potencionální problémy eliminovat.“

Prezentaci Satomar naleznete na rozšířené výstavní ploše na výstavišti IFA Global Market v hale 8, na stánku 136.

O společnosti Satomar

Společnost Satomar se již osmým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen či produkty pro chytrou cyklistiku Livall. Vytvořila a do distribučního kanélu dodává také produkty vlastních značek, jako například počítačové příslušenství Beik, minipočítače Remix a nově také diskrétní filtry SafeView. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.

K