Série sluchátek h.ear od Sony dostává novou kompaktní podobu a přichází v nových svěžích barvách

 

  • Série sluchátek pro rok 2017 bude dostupná ve třech různých variantách: nová kompaktní sluchátka na uši, přes uši a za krk
  • Všechny varianty v pěti stylových odstínech
  • Vysoká kvalita zvuku v bezdrátovém provedení
  • Navržena v trendy barevných variantách, které ladí s novým Walkmanem®

 

Společnost Sony představuje tři nové modely bezdrátových sluchátek h.ear a Walkmany® v  barvách, které spolu skvěle ladí. Sluchátka jsou ideální volbou pro novou generaci lidí, kteří milují hudbu, a přitom je pro ně důležitý i styl. Úchvatný jednoduchý design sluchátek zůstává zachován, dostalo se jim ale osvěžení v podobě nových odstínů, které byly zvlášť vybírány s ohledem na nejnovější módní trendy. Těmito skvostnými novými odstíny jsou: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold a Moonlit Blue. Barvy s různými středními tóny byly navrženy tak, aby hezky ladily s vaším životním stylem a vyjadřovaly váš osobní vkus.

Nové Walkmany série NW-A40 jsou dostupné ve stejných barvách, takže si můžete dopřát audio ve vysokém rozlišení ve stylové kombinaci se sluchátky.

H.ear byla vytvořena pro maximální komfort, přitom ale zůstávají stylová. Tato bezdrátová sluchátka s technologií BLUETOOTH® vám přinesou vysokou kvalitu zvuku pro dokonalý poslech, a navíc vám je budou vaši přátelé a spolucestující závidět.

Pro připojení sluchátek je k dispozici nová aplikace Sony | Headphones Connect app, která vám umožní lépe ovládat způsob poslechu každého zvuku. Díky ekvalizéru můžete hudbu přehrávat přesně takovým stylem, pro jaký se rozhodnete. Předinstalované zvukové efekty vám umožní volit mezi efekty stadionu, klubu, koncertní síně či pódia pod širým nebem, takže budete mít při poslechu pocit, že jste na živém koncertu.

Maximální kvalita, minimální velikost

Kompaktní design bezdrátových sluchátek h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) je charakteristický hlavně pro svá příjemná, pohodlná sluchátka na uši, která jsou zároveň minimalistická a lehká. Vzít je s sebou můžete, kdykoliv někam vyrážíte. Stačí zapnout. Dokonale se hodí k tomu, abyste je zapnuli, když někam vyrážíte. Potom se zase dají pohodlně uložit do tašky nebo stejně barevného přenosného sáčku, když dorazíte na místo určení.

S vysoce kvalitním bezdrátovým zvukem s technologií LDAC™ nebo DSEE HX a možností audia ve vysokém rozlišení s kabelovým připojením jsou sluchátka h.ear on 2 Mini Wireless malá a lehká, přesto ale přesvědčivě výkonná. A rozhodně nedělají žádný kompromis, pokud jde o výdrž baterie, protože si je můžete zapnout až na 24 hodin, aniž byste je museli zase dobíjet. Nebo vydrží v provozu 90 minut po pouhých deseti minutách nabíjení díky rychlému dobíjení Quick Charging.

Eliminujte okolní šum a vyrazte ven stylově

Sluchátka h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) přinášejí bezdrátovou technologii rušení šumu s dotykovým ovládáním v designu přes uši. Režimy Ambient Sound a Quick Attention představují chytrý způsob, jak mít zážitek z poslechu pod kontrolou, když jste právě v pohybu.

Výdrž baterie hraje také klíčovou roli. Sluchátka h.ear on 2 Wireless NC nabízejí výdrž baterie 28 hodin a možnost rychlého dobíjení, díky čemuž během pouhých deseti minut nabíjení získáte 65 minut poslechu. Sluchátka jsou kompatibilní s Hi-Res Audio a dopřejí vám tu nejvyšší kvalitu zvuku po celý den.

Pohodlí při každém hovoru

Sluchátka h.ear in 2 Wireless (WI-H700) se dokonale hodí nejen k poslechu hudby a přijímání hovorů. Nabízejí mnohem více. Jedná se o bezdrátová sluchátka, která v této sérii vynikají designem s páskem za krk. S těmito sluchátky, která mají na koncích magnetickou sponu k jejich zajištění, se nemusíte obtěžovat s kabely. Jejich výhodou jsou také šikovné vibrace, které vám oznámí příchozí hovor. Díky osmihodinové výdrži takto kompaktních sluchátek se h.ear stanou nedílnou součástí vašeho běžného života.

Dokonalý hudební přehrávač k vašim novým sluchátkům

Walkman® série NW-A40 je stylový, kompaktní a dokonale barevně ladí s druhou generací série sluchátek h.ear.

Je kompatibilní s Hi-Res Audio a disponuje vestavěným digitálním zesilovačem S-Master HX™, který společně s DSEE HX™ vylepší kvalitu poslechu vašeho stávajícího hudebního playlistu. Zároveň zvládne přehrávat soubory DSD a funguje jako USB DAC pro vaše hudební složky na PC. Tento digitální hudební přehrávač je také kompatibilní s formátem souborů MQA™.

Režimy Ambient Sound a Noise Cancelling můžete využít při poslechu se sluchátky, která jsou součástí balení NW-A45HN. Tento Walkman® se umí jednoduše přizpůsobit vašemu okolí a dokáže tak zajistit ten nejlepší zážitek z poslechu.

Bezdrátové připojení prostřednictvím technologie BLUETOOTH® nabízí alternativní způsob, jak Walkman® používat, když jste v pohybu. Kromě této možnosti je přehrávač kompatibilní také s LDAC™ a Qualcomm® aptX™ HD audio, a tak umožňuje více způsobů využití..

Série Walkmanu® NW-A40 se pyšní promyšleným navržením. Má malý dotykový displej o velikosti 3,1 palce a grafické rozhraním, které se snadno používá. Menu má méně úrovní, a je proto i dobře přehledné při procházení. Tento Walkman se může pochlubit dlouhými 45 hodinami výdrže baterie, takže jej můžete mít neustále s sebou po celý den i noc, aniž byste se museli bát, že se vám vybije.

Sluchátka WH-H900N budou dostupná od září 2017

Sluchátka WH-H800 budou dostupná od září 2017

Sluchátka WI-H700 budou dostupná od září 2017

Walkman® NW-A45HN bude dostupný od počátku roku 2018 v 16GB variantě v barvách Grayish Black/Twilight Red/Moonlit Blue.

Walkman® NW-A45 bude dostupný od počátku roku 2018 v 16GB variantě v barvách Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold and Moonlit Blue.

– Konec –

O společnosti Sony

Společnosti Sony je vedoucí výrobce produktů na poli audio, video, her, komunikace, klíčovacích zařízení a informačních technologií jak pro spotřebitele, tak i pro profesionální trh. Společnost Sony zastává díky svému podnikání v hudebním a zobrazovacím průmyslu, v odvětví počítačové zábavy a online služeb unikátní pozici světového jedničky elektronického a zábavního průmyslu. Sony zaznamenala ve fiskálním roce 2016 (závěr fiskálního roku 31. 3. 2015) úhrnné roční prodeje ve výši přibližně 68 miliard USD, globální webová stránka: http://www.sony.net/