Rollei Degas – foto rámečky s HD rozlišením

V Brně, 6.9.2017 – Společnost Rollei uvedla na trh nové modely multimediálních rámečků, vhodných k prezentaci fotografií, videí nebo dokonce hudby – Rollei Degas.

Rollei Degas jsou fotografické rámečky, které jsou dostupné s úhlopříčkou v rozmezí od 8“ do 15“ a to s HD rozlišením 1024x768px. Široký výběr úhlopříček dává možnost vybrat si ten pravý rozměr právě pro váš interiér. HD LED displej v poměru stran 4:3 nabízí nastavitelný jas i kontrast. Mezi další zajímavé funkce patří také možnost časového spínače pro zapnutí i vypnutí tak, aby byl rámeček vypnutý v hodiny, kdy nejste doma, nebo v noci aby nerušil například v ložnici. Mezi další praktické vlastnosti patří funkce hodin a kalendáře.

Veškeré modely Rollei Degas jsou vybavené čtečkou paměťových karet a portem USB 2.0, to vám dává možnost vložit do rámečku kartu přímo z fotoaparátu, nebo z vaší akční kamery a ihned se podělit o svá videa a fotografie. Rámečky jsou navíc vybavené dálkovým ovládáním a tak je jejich ovládání komfortní a jednoduché.

Ceny a záruky:

Rollei Degas DPF-850 – 8“ – 2 349,- s DPH

Rollei Degas DPF-900 – 9,7“ – 3 129,- s DPH

Rollei Degas DPF-12″ – 3 729,- s DPH

Rollei Degas DPF-15″ – 5 299,- s DPH

Na produkty se vztahuje záruka 2 roky.

Více informací: http://www.rollei.com/

O společnosti Rollei

Společnost Rollei má tradici již od roku 1920 ve městě Braunschweig (Brunswick), kdy Paul Franke roku 1916 vymyslel nový druh fotoaparátu na svitkový film známý jako Rolleiflex a poté založil spolu s investorem Reinholdem Heideckem obchodní firmu “Franke & Heidecke”. Tyto dvouoké zrcadlovky brzy díky své kvalitě a preciznímu zpracování dobyly svět a značka Rollei se stala uznávanou značkou kvality a ikonou ve fotografickém průmyslu.

Od roku 2015 se společnost jmenuje Rollei GmbH & Co. KG a působí ve více než 20 evropských zemích jako výrobce vysoce kvalitních akčních kamer, fotoaparátů, stativů a dalšího foto příslušenství. Společnost Rollei klade stále maximální důraz na prémiovou kvalitu a tím tak pokračuje v historii jména značky Rollei.