ALO diamonds nabízí pojištění šperků

Praha, 6. září 2017 – Nákup šperků nyní znamená více radosti a méně starostí. Největší české klenotnictví ALO diamonds nabízí ke klenotům do 200 000 korun pojištění na všechny možné nepříjemné situace, které mohou potkat majitele hodnotného klenotu. Šperk je možné pojistit u ERV Evropské pojišťovny, první rok pojištění platného ve všech zemích světa je zdarma.

Více radosti, méně starostí

Výhodné pojištění šperků přináší zákazníkům ALO diamonds více potěšení ze zakoupených klenotů a méně starostí o jejich bezpečnost. „Specializujeme se na pečlivou ruční výrobu investičních šperků s diamanty a dalšími vzácnými drahokamy. Pojištění klenotů je proto z naší strany logickým krokem, který umožňuje našim zákazníkům soustředit se na radost ze šperku a co nejméně myslet na to, co by se stalo v případě jeho poškození, ztráty nebo krádeže,“ uvádí Alojz Ryšavý, klenotník a majitel ALO diamonds.

Srozumitelné podmínky, rychlé vyřízení přes internet

Pojištění klenotů ALO diamonds se vztahuje na všechny země světa a na všechny možné nechtěné události. Zákazníkovi pomůže v případě poškození neopatrným zacházením, při vloupání, krádeži, vandalismu, požáru a dalších živelních událostech. Odškodnění je počítáno z pořizovací ceny. Podmínky pojištění jsou jednoduché, srozumitelné, s minimem výjimek. „Škodu lze nahlásit přes internet a vyřízení celé pojistné události trvá maximálně 7 pracovních dnů. Spoluúčast u zaviněného poškození, znehodnocení či ztráty je 20 procent, u nezaviněných událostí 10 procent,“ uvádí Jan Groll, z ERV Evropské pojišťovny

 

Vlastimil Divoký,

manažer marketingu a komunikace ERV Evropské pojišťovny