AirLive Smart 2.0 – Automatizované zabezpečení je víc než běžný alarm

Dnešní domácí IoT produkty určené pro bezpečnost se více soustřeďují na funkci klasického alarmu. AirLive Z-wave Plus Smart Life IoT je jiné. Můžeme se na něj dívat jako na smart 2.0, se kterým si můžete postavit vlastní automatizované zabezpečení pro byt, dům nebo firmu. Potřebujete k tomu pouze chytrý telefon s nainstalovanou AirLive Smart life IoT aplikací a kdykoliv a kdekoliv můžete provádět všechna nastavení nebo změny akcí. Snadno si tak vytvoříte své vlastní, individuální automatizované zabezpečení domu nebo kanceláře.

Všechny AirLive Smart kity obsahují vstupní bránu, která ovládá Z-Wave zařízení a má zabudovanou Wi-Fi, takže může posloužit i jako vstupní bod pro rozšíření pokrytí prostoru Wi-Fi signálem. Součástí balíčku je PIR pohybový senzor s magneticky nastavitelným úchytem a širokým zorným polem. Dalším senzorem v boxu je senzor 3 v 1, který funguje jako snímač pro dveře nebo okna, jako světelný senzor i teplotní sonda. Smart Kit také nabízí chytrou zásuvku, která dokáže zapínat a vypínat jakékoli zařízení pomocí AirLive Smart Life IoT aplikace. Zásuvka navíc monitoruje spotřebu připojeného zařízení.

AirLive SmartCube SC-300W

IP kamera AirLive SmartCube SC-300W rovněž patří do rodiny Smart Life produktů. Vyznačuje se bohatou výbavou, ve které nechybí 3MP objektiv, Wi-Fi, senzor teploty
a vlhkosti, dvoucestné audio, PIR senzor a IR led osvětlení pro noční vidění.

V kombinaci s AirLive Smart Life IoT kity tak máte k dispozici vysoce kvalitní, domácí automatizované zabezpečení, které se používá zcela jednoduše.

O společnosti AirLive

AirLive je předním poskytovatelem síťových dohledových systémů. S více než 24 letou zkušeností se AirLive soustřeďuje na vývoj kompletního sortimentu inovativních a vysoce výkonných produktů, včetně IP kamer, bezdrátových routerů, POE přepínačů, videopřehrávačů, monitorovacího software a dalších. Aby AirLive udržovala flexibilitu a trvalou hodnotu síťových řešení, úzce spolupracuje se svými partnery. Informace o řešeních společnosti AirLive jsou k dispozici na adrese www.airlive.com.