Nejpopulárnější mechanická klávesnice MODECOM je nyní dostupná s RGB podsvícením – MODECOM Volcano Lanparty RGB

Srpen 2017– MODECOM, výrobce IT příslušenství, představuje nástupce své nejoblíbenější mechanické klávesnice. Jedním z nejdůležitějších vylepšení této klávesnice je plné podsvícení RGB, které poskytuje úplné přizpůsobení.

Není to však jediná změna. Kromě estetické stránky má klávesnice také software určený k nastavení maker. Umožňuje úplné přizpůsobení, díky tomu je klávesnice velmi příjemná na používaní.

MODECOM Volcano Lanparty RGB je vybavena všemi nejlepšími vlastnostmi svého předchůdce. Klávesnice má nesmazatelné klávesy vyráběné metodou double-injection, takže si můžete být jisti, že se nikdy nesmažou, bez ohledu na intenzitu používání. Klávesnice je také vybavena úplným anti-ghostingem, čímž zabraňuje zamykání kláves, pokud současně stisknete více kláves.

Klávesnice je vybavena modrými a hnědými přepínači OUTEMU se životností až 50 milionů kliknutí. Výrazný zvuk modrých přepínačů jistě ocení milovníci mechanické klávesnice. Hnědé přepínače na druhé straně budou ideální pro ty, kteří ocení klidnou práci.

O MODECOM S.A.

MODECOM – výrobce tabletů, smartphonů, GPS systémů, počítačových a hráčských doplňků, jedna z nejrychleji rostoucích IT společností. MODECOM byl založen v roce 1999 díky vášni a ochotě poskytovat vysoce kvalitní inovativní produkty za rozumné ceny. MODECOM je uznávaný nejen na domácím trhu, ale i na zahraničních trzích, např. DISTREE EMEA 2015 v Monte Carlu, během kterého získal ocenění DistrEE Diamond Award (kategorie: tablety) a nejlepší inovativní produkt pro FreePC – kapesní PC. MODECOM již mnoho let realizuje sportovní marketingovou strategii, např. prostřednictvím spolupráce s Polskou fotbalovou asociací, která vyplynula z titulu MODECOMU jako oficiálního partnera Polského národního fotbalového týmu. Společnost také spolupracuje s Polskou fotbalovou ligou Ekstraklasa jako oficiální partner Ekstraklasa. MODECOM je první společností, která se těší z partnerství s Ekstraklasa, Polským národním fotbalovým týmem a Polským fotbalovým klubem současně. MODECOM se stal jedním ze sponzorů Poznaň Game Arena pro roky 2016 – 2017. Díky tomu posílil svou pozici mezi hráči. Událost měla pro MODECOM skvělé načasování, protože během PGA byl čas na premiéru hráčských produktů MODECOM. Výrobky se ukazují jako úspěšné nejen na polském trhu, ale i na zahraničních trzích.