Podložky pod myš s podsvícením MODECOM

Září 2017– MODECOM – výrobce IT vybavení a hráčského příslušenství představuje dvě podložky pod myš s podsvícením.

Nové produkty budou prezentovány během letošní Poznań Game Areny, která je jednou z největších hráčských událostí ve střední Evropě, přičemž MODECOM je již podruhé její sponzorem. Podložky pod myš budou k dispozici ve dvou verzích: MODECOM Volcano RIFT RGB a MODECOM Volcano RIFT V2.

MODECOM Volcano RIFT RGB s rozměry 238,8 x 32 x 0,5 cm nejen že splňuje základní požadavky hráčů, je absolutní pohodlná, dokonalá přesná a rychlá, ale svým designem také potěší oko. Díky podsvícení LED RGB umístěnému na okraji podložky bude váš stůl vypadat fantasticky. Díky tlačítku pro změnu snímače můžete snadno změnit režim osvětlení. Měkký povrch poskytuje vysokou přesnost a umožňuje snadné čištění podložky. MODECOM Volcano RIFT RGB je napájen microUSB.

Druhá podložka pod myš MODECOM Volcano RFT V2 se neliší od RIFT RGB z hlediska kvality a povrchového materiálu. Podložka pod myš zajišťuje plynulý pohyb a maximalizuje přesnost při multimediální zábavě. Podložka pod myš je vybavena 7-barevným podsvícením v cyklickém režimu. Stejně jako Volcano RIFT RGB vám zajistí maximální pohodlí.

Hlavní vlastnosti:

Parametr Volcano RIFT V2 Volcano RIFT RGB
Typ a povrch Rychlostní s osvětlením. Pevný povrch s minimální trakcí. Jednoduché čištění. Rychlostní s osvětlením. Pevný povrch s minimální trakcí. Jednoduché čištění.
Podsvícení 7-barevný cyklický režim RGB
Rozměry 35 x 24 x 0,5 cm 32 x 23,8 x 0,5 cm
Napájení microUSB microUSB
Základní materiál protiskluzový protiskluzový
Ovládání podsvícení Fyzické tlačítko Dotykové tlačítko

O MODECOM S.A.

MODECOM – výrobce tabletů, smartphonů, GPS systémů, počítačových a hráčských doplňků, jedna z nejrychleji rostoucích IT společností. MODECOM byl založen v roce 1999 díky vášni a ochotě poskytovat vysoce kvalitní inovativní produkty za rozumné ceny. MODECOM je uznávaný nejen na domácím trhu, ale i na zahraničních trzích, např. DISTREE EMEA 2015 v Monte Carlu, během kterého získal ocenění DistrEE Diamond Award (kategorie: tablety) a nejlepší inovativní produkt pro FreePC – kapesní PC. MODECOM již mnoho let realizuje sportovní marketingovou strategii, např. prostřednictvím spolupráce s Polskou fotbalovou asociací, která vyplynula z titulu MODECOMU jako oficiálního partnera Polského národního fotbalového týmu. Společnost také spolupracuje s Polskou fotbalovou ligou Ekstraklasa jako oficiální partner Ekstraklasa. MODECOM je první společností, která se těší z partnerství s Ekstraklasa, Polským národním fotbalovým týmem a Polským fotbalovým klubem současně. MODECOM se stal jedním ze sponzorů Poznaň Game Arena pro roky 2016 – 2017. Díky tomu posílil svou pozici mezi hráči. Událost měla pro MODECOM skvělé načasování, protože během PGA byl čas na premiéru hráčských produktů MODECOM. Výrobky se ukazují jako úspěšné nejen na polském trhu, ale i na zahraničních trzích.

www.modecom.com