Značka YENKEE přichází s designovou kovovou klávesnicí s nastavitelným podsvícením

Český výrobce kvalitního příslušenství rozšiřuje své portfolio o další kousek pro náročné hráče

Praha, 25. září – Devět režimů podsvícení včetně možnosti jeho úplného vypnutí. Nová klávesnice značky YENKEE symbolicky nazvaná SHADOW hraje všemi barvami duhy. Ty můžeme přizpůsobovat aktuálnímu využití, typu hry nebo prostředí. Zajímavá je především kovová deska klávesnice v atraktivním černém provedení. To zajišťuje maximální odolnost vůči negativním vlivům. „Rubber dome“ spínače jsou konstruovány tak, aby zaručily rychlou odezvu.

Klávesnice SHADOW je svými vlastnostmi vhodná pro opravdové hráče i běžné uživatele.

„Po úspěchu naší herní myši SHADOW jsme se rozhodli k ní vytvořit i klávesnici. Tu jsme obohatili o další funkce, které potěší především nadšené hráče. Devatenáct kláves s funkcí anti-ghosting, multimediální klávesy nebo možnost zamknutí tlačítka Windows o tom mnohé napovídají. Lahůdkou je devět režimů podsvícení, mezi kterými se dá jednoduše přepínat,“ vysvětluje Patrik Kočvara, zástupce značky YENKEE.

SHADOW zaujme svým kovovým designem

Klávesa FN a k tomu jedno z čísel. Mezi barevnými módy se dá přepínat velmi jednoduše. Každý si může v závislosti na herním prostředí zvolit efekt, jaký se mu nejvíce hodí. Od stálého podsvícení až po jeho aktivaci zmáčknutím klávesnice. Každý si najde svůj oblíbený barevný mód.

„Barevné kombinace jsme doplnili o velice funkční a zajímavý design. Zvolili jsme kovovou desku, která se na trhu objevuje jen sporadicky. V tomto směru přinášíme kvalitní zpracování za velmi příjemnou cenu,“ popisuje Patrik Kočvara. „Rubber dome“ technologie u kláves zajišťuje rychlou odezvu a přináší pocit, který je typický pro mechanické klávesnice.

SHADOW myslí na náruživé hráče

Klávesa Windows je asi tou nejcitlivější ze všech. Její nechtěné zmáčknutí může zkazit celý herní zážitek. SHADOW s tímto jevem bojuje. Tzv. Win-lock vám umožní zabránit náhodnému vyvolání obrazovky systému zamčením klávesy Windows.

Krom toho má klávesnice žádanou funkci anti-ghosting. Tato technologie umožňuje rozeznat stisknutí až devatenácti kláves současně, aniž by došlo k jakémukoli konfliktu nebo selhání příkazu. Jednotlivá tlačítka jsou zároveň ergonomicky navržena tak, aby zajišťovala maximální pohodlí při psaní. Tomu odpovídá i layout klávesnice. Rozložení je přizpůsobené tuzemskému trhu, a to včetně české i slovenské diakritiky. Multimediální klávesy umožňují ovládat nejpoužívanější aplikace jedním stiskem.

Neocenitelnou vychytávkou je speciální držák na telefon. Jeho šikovné umístění umožňuje mít mobilní přístroj stále na očích. Při hraní se tak nemusíte bát, že zmeškáte důležitý hovor nebo textovou zprávu.