Middle-earth: Shadow of War bude mít Game Ready ovladače a podporu Ansel v den vydání

Hra Middle-earth: Shadow of Mordor™ vyhrála více než 50 video herních ocenění a zítra se dočkáme vysoce očekáváného pokračování, Middle-earth: Shadow of War™. Majitelé grafických karet GeForce si však mohou již dnes stáhnout nejnovější Game Ready ovladače, které jsou pro Middle-earth: Shadow of War připravené. Hračům nabídnou skvělý zážitek také v titulech Arktika 1 nebo The Evil Within 2, na vyšší výkon se mohou těšit také fanoušci Forza Motorsport 7.

Game Ready ovladače jsou dostupné v den uvedení herních titulů nebo ještě před ním a NVIDIA je ladí do poslední minuty, aby dosáhla optimálního výkonu pro ničím nerušený zážitek z hraní. Další zárukou kvality je fakt, že všechny Game Ready ovladače nesou certifikát WHQL od společnosti Microsoft.

Middle-earth: Shadow of War podporuje NVIDIA Ansel v den vydání!

Dalším důležitým prvkem NVIDIA Game Ready ovladačů je jejich časté využití pro implementaci nových funkcí, které majitelé grafických karet GeForce mohou využít. Aktuální verze těchto ovladačů přidává do akčního RPG Middle-earth: Shadow of War podporu NVIDIA AnselMožná si vzpomínáte, že na letošním Gamescomu NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment a Monolith Productions oznámili spolupráci na PC verzi této hry. Kromě funkce NVIDIA Ansel spolupracovala NVIDIA s vývojáři ze studia Monolith na přidání dalších vylepšení, které PC platforma nabízí. Patří mezi ně HDR osvětlení pro vyšší rozsah zobrazovaných barev a jasu, díky čemuž bude hra vypadat živěji a hráče snadněji vtáhne do svého světa.

U příležitosti vydání Middle-earth: Shadow of War zařazuje NVIDIA tento herní titul do soutěže ‘Shot with GeForce’.

Ansel je nyní podporován ve hrách Agents of Mayhem, ARK: Survival Evolved, Aven Colony, Bulletstorm Full Clip Edition, CAT Interstellar, CHKN, Conan Exiles, Dark and Light, Dishonored 2For Honor, Formula Fusion, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Kona, Mass Effect: Andromeda, Middle-earth: Shadow of War, Mirror’s Edge CatalystObductionParagon, Pro Evolution Soccer 2018,  Raiders of a Broken Planet, Snake Pass, Tekken 7, Tom Clancy’s Ghost Recon: WildlandsTransformers Online, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt, aThe Witness. Technologii podporuje Unity Engine  a formou plug-inu také Unreal Engine. Podporu také brzy získá Amazon Lumberyard.

Až o 25 % lepší výkon ve Forza Motorsport 7

Vývoj ovladačů nekončí v den vydání hry a na zdokonalení optimalizace výkonu se usilovně pracuje i nadále. Příkladem může být hra Forza Motorsport 7, v níž výkon s novými ovladači stoupl o 15 až 25 procent v závislosti na konfiguraci grafické karty.

Game Ready pro Arktika.1 ve VR

Pro hry ve VR je zcela kritické, aby od prvního momentu fungovaly na sto procent. Nejrůznější bugy, ať už co se týče hratelnosti nebo technické stránky, dovedou rozbít zážitek i u těch nejzajímavějších titulů. A právě Game Ready ovladače zajišťují, že se maximálně eliminují nepříjemné problémy s počtem snímků za vteřinu i latence ve VR headsetu.

Dnešní Game Ready ovladače přinášejí nejlepší herní zážitek ve VR titulu Arktika 1Od tvůrců herní série Metro přichází nová vize apokalypsy. Arktika.1 je chytlavá střílečka z pohledu první osoby navržená exkluzivně pro Oculus Touch.

Důležité odkazy:

Informace o Game Ready na GeForce.com:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/middle-earth-shadow-of-war-game-ready-driver

Stahujte Game Ready driver:

https://www.geforce.com/drivers

GeForce.com informace o Middle-earth: Shadow of War:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/middle-earth-shadow-of-war-adds-ansel-hdr-sli

Informace o NVIDIA Ansel na GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots

Middle-earth: Shadow of War webové stránky:

https://community.wbgames.com/t5/Shadow-of-War/ct-p/ShadowOfWar

Informace o Arktika.1 na Oculus stránkách:

https://www.oculus.com/experiences/rift/682000918570174/

Forza Motorsport 7 webové stránky:

https://forzamotorsport.net/en-us/games/fm7

‘Shot with GeForce’ soutěžní stránka:

https://contests.nvidia.com/en-us/shot-with-geforce-gtx

‘Shot with GeForce’ pravidla:

https://contests.nvidia.com/en-us/shot-with-geforce-gtx/terms