Architektonický skvost v centru Prahy dnes poprvé otevřen

Praha, 11. října 2017 – Dnes byl poprvé otevřen Palác Národní, který spojuje nejmodernější technologie s klasickými barokními prvky. Stojí na nejdražším pozemku v Praze a nabídne exkluzivní obchodní i kancelářské plochy.

Palác Národní není klasickou administrativní budovou. Díky jeho všestrannému využití zde naleznou exkluzivní prostory obchodníci, provozovatelé restaurací i společnosti, které chtějí mít opravdu unikátní kanceláře. Budova se nachází na rohu Národní a Mikulandské ulice na pozemku, který byl prodán za rekordní sumu 184 milionů korun.

Stavba se skládá ze čtyř podzemních a osmi nadzemních podlaží. Veškeré retailové plochy jsou pronajaty již před finálním dokončení projektu. Nyní své nájemce hledají kancelářské prostory. Podle Radka Procházky, vedoucího partnera poradenské společnosti Prochazka & Partners si kanceláře snadno naleznou své nájemníky i přes vyšší cenu nájemného, které se bude pohybovat na úrovni 25 – 30 EUR za m2. „Díky jedné z nejlukrativnějších adres v Praze bude zájem o tyto kanceláře zejména mezi poradenskými agenturami a právními kancelářemi. Celý projekt je naprosto unikátní a skvěle zpracovaný. Prostory nabízí širokou variabilitu,“ říká Radek Procházka.