LLP Group zakládá pobočku v Kanadě ve spolupráci s Atlantics Financials Systems

S potěšením LLP Group oznamuje založení nové kanceláře v Torontu ve spolupráci s firmou Atlantics Financials Systems (AFS). AFS, nyní jako LLP Canada, se stane členem skupiny LLP Group na začátku roku 2018.  Společnost LLP byla založena v roce 1992 v Praze a postupně se rozrostla o pobočky v Maďarsku, Bulharsku, Rumunsku, Mexiku, Rusku, Lucembursku, USA a na Slovensku. Dnes LLP poskytuje softwarové a konzultační služby na projektech v 57 zemích světa.  

Adam Bager, předseda LLP Group, řekl: „Naše expanze na severoamerický trh začala založením LLP Mexico v roce 2009, pak o tři roky později vznikla naše další pobočka LLP North America v USA. V posledních dvou letech jsme s AFS úzce spolupracovali na implementacích řešení time@work a SunSystems v Kanadě i Karibiku a toto je přirozený krok k rozšíření naší spolupráce. Díky založení společnosti LLP Canada významně rozšíříme naše působení v tomto regionu. Budeme také schopni efektivněji sdílet naše zdroje a zkušenosti v oblasti EAM (Enterprise Asset Management), business intelligence a SunSystems v Mexiku a v oblasti SunSystems, BI a systems@work v USA a Kanadě.

Anton Vettivelu, výkonný ředitel a vlastník společnosti AFS, má více než dvacetileté zkušenosti s implementacemi Infor SunSystems a dalšími souvisejícími produkty. Svoji kariéru zahájil v roce 1992 ve firmě Deloitte v Torontu. O pět let později se v rámci firmy přesunul na Bermudské ostrovy jako SunSystems konzultant. V roce 2008 založil společnost Atlantics Financials Systems, která poskytuje konzultační a implementační služby v oblasti finančních systémů, business intelligence a softwaru na řízení profesionálních služeb a správu výdajů pro více než padesát klientů v regionu Severní Ameriky a Karibiku.

Naše podnikání má převážně mezinárodní cílení,” řekl Anton Vettivelu, “a proto jsme již dlouho uvažovali o spolupráci s organizací, se kterou budeme schopni poskytovat širokou škálu mezinárodních řešení pro klientelu v různých odvětvích. Zaměřujeme se převážně na offshore společnosti, ale také na finanční sektor a pojišťovnictví. LLP Group zase přináší bohaté zkušenosti s implementacemi mezinárodních projektů a rozsáhlé technické znalosti. Věříme, že díky této spolupráci rozšíříme dosavadní nabídku produktů a služeb pro potenciální i stávající klienty.” 

Více o LLP Group/LLP Prague

Společnost LLP byla založena v roce 1992 v Praze a poskytuje konzultační a softwarové služby středně velkým mezinárodním a lokálním firmám. LLP Group poskytuje softwarová řešení v oblasti financí, distribuce, profesionálních služeb a business intelligence. LLP je certifikovaným implementačním partnerem produktů Infor SunSystems, Infor EAM, Infor BI, time@work a expense@work. Firma má své pobočky v České a Slovenské republice, Spojených státech, Mexiku, Rusku, Lucembursku, Maďarsku, Bulharsku a Rumunsku. Za dobu své existence dokončila již více než 400 projektů ve více než 57 zemích světa.

www.llpgroup.com/cz/about-us/

Více o Atlantics Financials Systemshttp://atlfinsys.com/