Společnost Cinema City otevírá první megaplex v České republice

Společnost Cinema City, která provozuje v České republice třináct multikin, otevírá svůj první megaplex. Největší tuzemské kino se nachází v nové části pražského obchodního Centra Chodov a své brány všem návštěvníkům otevírá již 11. října 2017. Nový megaplex nabídne divákům celkem 18 sálů vybavených nejmodernějšími technologiemi, široký výběr filmů i formátů, VIP zónu a rozšířenou nabídku občerstvení včetně vlastní restaurace.  

Megaplex je u nás zcela nový pojem, kterým posouváme zážitek z návštěvy kina na novou úroveň. Nový megaplex se stane místem, kde si každý návštěvník přijde na své. Nabízí se mu totiž nekonečně mnoho variací, jak si užít film dle svých preferencí. Chceme v lidech zanechat zážitek a dopřát jim nadstandardní služby,“ uvedl Robert Švec, marketingový ředitel Cinema City. Diváky čeká celkem 18 nových sálů, s celkovým počtem 2635 míst, z toho 3 sály ve VIP zóně, které nabídnou opravdu exkluzivní zážitek, jeden sál 4DX se speciálními efekty a 3 sály s nejmodernější multi-prostorovou zvukovou technikou Dolby Atmos. Plátna osvítí unikátní laserové projektory, díky kterým je obraz ještě ostřejší, než na který byli doposud diváci zvyklí. „Laserové projektory budou mít v České republice premiéru a my doufáme, že si je zákazníci rychle oblíbí,“ komentuje otevření nové pobočky Robert Švec. Megaplex Cinema City se stane největším centrem filmové zábavy v České republice. Pro milovníky intenzivního filmového zážitku bude přichystaný speciální 4DX sál, ve kterém zažijí film opravdu na vlastní kůži. Sedadla a samotný kinosál jsou vybaveny high-tech technologiemi, které
v synchronizaci s akcí na plátně docílí větší reálnosti a pocitu, jako by byl návštěvník přímo
v dění filmových trháků. Pocit dokreslují také speciální doprovodné efekty, jakými jsou voda, vítr, blesky, vůně a nově také sníh.

Dokonalý obraz dokreslí skvělé multi-prostorové ozvučení Dolby Atmos. Tato technologie je vlajkovou lodí společnosti DOLBY. Jedná se o špičkové ozvučení celého sálu za pomoci desítek reproduktorů. Dolby Atmos může pracovat až se 128 samostatně ovládanými reproduktory a zajistit tak naprosto dokonalý multi-prostorový zvuk.

Novinkou je také VIP zóna, kterou jistě ocení ti, kteří si rádi užívají luxusu, soukromí
a nadstandardní služby. Zóna VIP nabídne 3 sály s ještě pohodlnějšími polohovatelnými sedačkami, vlastní restaurací a neomezenou konzumaci popcornu a nealkoholických nápojů. Vzhledem ke svému uspořádání je VIP zóna jako stvořená pro příjemný večer ve dvou, nebo zorganizování firemní prezentace či uzavřené akce.