IdeaSense vítá nové posily do marketingu i provozu

Společnost IdeaSense, která klientům pomáhá inovovat produkty, služby a business modely prostřednictvím metody Inovačních farem®, rozšířila své řady o dvě nové tváře. Kateřina Holnová, která dříve působila na obdobné pozici například v Pet Center, se stala novou marketingovou ředitelkou. Na místo provozního ředitele nastoupil Marek Jirásek, který dříve pracoval pro Kantar TNS, přední českou společnost specializující se na marketingové výzkumy a získávání informací.

2017-10-09 15_20_14-IdeaSense - inovace a design thinking

“Jsme moc potěšeni, že jsme mohli v tentýž čas přijmout dva nové experty – Kateřinu a Marka. Doposud jsme neměli prostor ani kapacity se marketingu naplno věnovat, nyní to vnímáme jako nedílnou součást našeho působení. Nacházíme se v období, kdy neustále rozjíždíme nové projekty a spolupráce a proto chceme své služby klientům ještě více zkvalitnit a také usnadnit, na čemž budou mít podíl právě noví kolegové. Se svými rozsáhlými zkušenostmi do našeho týmu perfektně zapadnou,” říká Kateřina Ailová, spoluzakladatelka IdeaSense.

Kateřina Holnová bude mít na starosti kromě marketingových aktivit také řízení start-upů a firem vzniklých pod záštitou IdeaSense. Marek Jirásek bude zajišťovat plynulý chod všech provozních záležitostí a fungovat zároveň jako spojka mezi obchodním oddělením a marketingem.

O IdeaSense

Společnost IdeaSense vznikla v roce 2012 a platí za leadera na trhu s inovacemi. Firmám z České republiky i zahraničí dodává inovace produktů, služeb a business modelů prostřednictvím Inovačních farem®. Tato metoda je postavená na Human Centered Design – metodice designování produktů či služeb, která vychází z hloubkového zkoumání nevyslyšených lidských potřeb (tzv. Jobs-To-Be-Done Theory, JTBD). IdeaSense je v České republice jediná společnost využívající prediktivní trhy ve vývoji a testování tržního potenciálu inovací. Klientům nabízí mimo jiné také zázemí v kulturní antropologii, což je klíčovým aspektem pro kvalitní etnografické výzkumy. V inovačním procesu spolupracuje s členy IdeaSense Advisory Boardu – špičkovými odborníky a osobnostmi, kteří jsou přítomni v každém realizovaném projektu IdeaSense.

 

Více informací na: www.ideasense.cz.

 

Kontakt pro média

Rubikon PR

Eliška Čermáková

tel: +420 777 533 212

email: eliska.cermakova@rubikonpr.cz