Pet Center se opět rozšiřuje, přibudou prodejny v Uherském Brodě, Brně, Třinci a Českých Budějovicích

Společnost PetCenter CZ, největší prodejce chovatelských potřeb v České republice i na Slovensku, otevře v průběhu listopadu a prosince další čtyři prodejny, a to v Uherském Brodě, Brně, Třinci a Českých Budějovicích. Během října společnost opětovně zahájila provoz v pražském Palladiu, poté spustila pobočku v Písku a Horních Měcholupech, v nejbližších dnech navíc znovu otevře prostory v brněnském Avionu.

2017-10-26 20_20_44-PetCenter.cz - vše co zvířata milují

První ze zmíněných prodejen zákazníky přivítá z kraje listopadu, Brno se nové pobočky v obchodním řetězci Globus dočká na konci stejného měsíce. Ve stejný den zahájí provoz také prodejna v Třinci a obyvatelé Českých Budějovic se mohou na nové prostory těšit v polovině prosince.

Pobočka v Uherském Brodě se bude nacházet na ulici Rybářská, slavnostní otevření proběhne 6. listopadu. Brno čeká otevření 30. listopadu, ve stejný den provoz zahájí také prodejna v Třinci v ulici Za tratí. Poslední přírůstek v Českých Budějovicích poprvé otevře 15. prosince v obchodním domě Mercury.

Kvalitní péče by měla být dostupná za každé situace a domácí mazlíčci nejsou žádnou výjimkou, právě z toho důvodu se snažíme naši síť neustále rozšiřovat. Pro naše zákazníky chceme být určitou jistotou, proto je pro nás expanze velmi důležitá. Momentálně máme radost, že jsme za tak krátkou dobu byli zajistili hned 4 nové lokace a těšíme se na nové návštěvníky,” říká Dalimil Čech, CEO Pet Center.

Síť se tak rozrůstá o šest prodejen za poslední tři měsíce, celkový počet poboček v ČR se k 1. lednu 2018 vyšplhá na 119. Ke každému otevření společnost připravila speciální prodejní akci, zákazníci se mohou těšit na tradiční slevu 20 % na jeden vybraný produkt. Informace o jednotlivých akcích se postupně objeví na internetových stránkách Pet Center i na Facebooku.

O společnosti Pet Center CZ

Pet Center CZ šíří radost mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli, a to prostřednictvím sítě prodejen s chovatelskými potřebami Pet Center v Česku i na Slovensku. Prodejny jsou zákazníkům k dispozici prakticky 364 dní v roce.

První prodejna vznikla v roce 2000 a v současné době jich má Pet Center po celé České a Slovenské republice přes 150. Nabízí v nich široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv nebo známé i méně známé druhy domácích zvířat. V červenci společnost otevřela Psí hotel a školku v centrále v Horních Počernicích v Praze. V létě 2016 byl spuštěn nový e-shop pro Česko (www.petcenter.cz) i Slovensko (www.petcenter.sk). Novinkou v rámci služeb je psí salon, který společnost spustila v březnu 2017.

Pet Center je jasná volba pro každého stávajícího i budoucího majitele jakéhokoli domácího mazlíčka. Je místem, kde mohou chovatelé sdílet své zážitky a zkušenosti. Místem, kam může každý přijít pro radu a pomoc.

Pet Center aktivně pomáhá ohroženým zvířatům a ve spolupráci s Občanským sdružením na ochranu ohrožených zvířat se podílí na aktivitě #stopmnozirnam.