Dell EMC Forum zamíří v polovině listopadu do Prahy

Výroční konference představí hlavní technologické novinky v oblasti digitální transformace, nové strategie a řešení, která podporují IT inovace

PRAHA, 2. listopadu 2017: Česká pobočka společnosti Dell EMC bude v úterý 14. listopadu hostitelem jedné z největších technologických událostí v České republice v prostorách PVA Expo v pražských Letňanech. Celodenní konferenci s technologickými novinkami ze všech oborů, kde Dell EMC působí, zahájí jako hlavní řečník Frank Hauck, prezident oddělení Globálních trhů, Dell Technologies, hned po něm vystoupí Miroslaw Osiecki ze společnosti Intel a v průběhu dne pak další IT odborníci ze společností Dell EMC, Dell Technologies, VMware, Microsoft, Intel nebo Virtustream.

Hlavním tématem letošní konference Dell EMC Forum je digitální transformace. Prostřednictvím cyklu přenášek, živých demonstrací, interaktivních seminářů a mini-veletrhu se účastníci českého Dell EMC Fora dozví, jaké technologie jsou k dispozici pro modernizaci jejich obchodních postupů a transformaci veškeré technologické infrastruktury, která jim umožní zůstat konkurenceschopní v dnešním podnikatelském prostředí. Klíčové trendy, o kterých budou odborníci hovořit, jsou úloha technologií v moderním pracovním prostředí, správa dat a informací a jejich využití ku prospěchu podnikání, ochrana podnikových dat, internet věcí a zavádění příslušné infrastruktury, racionalizace nákladů a výdaje za IT – tj. kdy se vyplatí využít cloudová či moderní mobilní řešení nebo produkty pro open networking.

V rámci otevřeného veletrhu se účastníci akce mohou těšit na živé demonstrace nejnovějších trendů v oblasti klientských zařízení Dell zahrnující notebooky, monitory, pracovní stanice, herní notebooky a desktopy, extrémně odolné počítače, dále v oblasti umělé inteligence, IoT, virtuální a smíšené reality atp. V premiéře bude představeno také revoluční zařízení pro digitální tvorbu Dell Canvas, které je určené především pro grafiky, ilustrátory, editory videa a další kreativce.  

„Na letošní fórum se opravdu velmi těšíme a máme nachystanou spoustu novinek z celé řady našich technologických řešení, od konvertibilních notebooků, výkonných pracovních stanic až po nejvyspělejší servery Dell EMC PowerEdge 14. generace, hyperkonvergovanou infrastrukturu a softwarově definované úložiště,“ řekl Jiří Kysela, generální ředitel české pobočky společnosti Dell EMC. „Letos je první Dell EMC Forum po dokončení sloučení společností Dell a EMC Corp. a věřím, že účastníci letošní akce hned pochopí přínosy našich řešení a produktů pro realizaci jejich digitální transformace.“

Více informací o Dell EMC Forum 2017 – Praha najdete na:

https://www.dellemc.com/cs-cz/events/dellemc-forum/event.htm

Místo konání akce: PVA EXPO PRAHA, vchod D, Beranových 667, Praha 9 – Letňany

Hlavní partneři: Intel, Windows 10 Pro a VMware.

Vstup na akci je zdarma po registraci.

Sledujte Dell EMC na sociálních médiích: Facebook, Twitter, Youtube.

Online informace o letošních konferencích Dell EMC Forum najdete na Twitter.

O společnosti Dell EMC  

Společnost Dell EMC, součást skupiny Dell Technologies, umožňuje organizacím modernizovat, automatizovat a transformovat jejich datová centra díky špičkovým konvergovaným infrastrukturám, serverům, úložištím a technologiím pro ochranu dat. Tím podnikům poskytuje důvěryhodný základ pro transformaci IT prostřednictvím hybridních cloudů a přeměnu celého systému podnikání tvorbou nativních cloudových aplikací a big data řešení. Dell EMC poskytuje služby zákazníkům ze 180 zemí – včetně 98 % společností z žebříčku Fortune 500 – a nabízí nejucelenější a nejinovativnější portfolio na trhu zahrnující vše od hraničních sítí přes základní systémy až po cloud.