O financování startupů promluví na Venture Summitu zakladatel podnikatelského centra University of California v Berkeley

xPORT Business Accelerator VŠE vás zve na Venture Summit. Koná se v pátek 10. listopadu 2017. Tématem celodenní konference budou způsoby, kterými se dnes startupy dostávají k investicím. Jako hlavní řečník vystoupí prof. Ikhlaq Sidhu, zakladatel Centra pro podnikání a technologie na University of California v Berkeley.  

Jednodenní konference se zaměří na mapování rozdílů mezi venture investicemi v USA a České republice. Hlavní host, prof. Ikhlaq Sidhu ve své přednášce přiblíží specifickou mentalitu investorů ze Sillicon Valley, tamní odlišný mindset a vnímání rizika. Bude mluvit o startupech založených tak zvanou „Sillicon Valley cestou“ a o tom, proč je právě tento způsob pro startupy nejlepší.

Součástí konference je i série workshopů. V nich se účastníci dozví, čím zaujmout venture capital investora, jak naložit s term sheety a investiční dokumentací, nebo pro jaké projekty se hodí ICO financování.

Kromě prof. Sidhu na Venture Summitu vystoupí:  

Guillaume Fournier (Credo Ventures)

Tomáš Dytrich (TD Legal)

Michal Andera a Martin Lukeš (Katedra podnikání VŠE)

Ethan Clime (CEO, Crowdholding.com)

Přemysl Rubeš (Bohemia Venture Capital)

Miroslav Nosál (CEE, Keiretsu Forum)

Peter Skrla (Angel Investor)

Venture Summit začíná v pátek 10. listopadu v 8 hodin v xPORTu (Jeseniova 2769/208, Praha 3). Jazykem konference je angličtina a je nutné se na ni registrovat.

Program najdete tady.