Právě odstartoval 2.ročník soutěže Kanceláře roku

Praha, 3. listopaduPoradenská společnost Prochazka & Partners pořádá druhý ročník soutěže Kanceláře roku. Smyslem je ocenit firmy, které se aktivně věnují kvalitnímu pracovnímu prostředí a vytvářejí pro své zaměstnance co nejlepší pracovní podmínky. Soutěž si klade za cíl poukázat na atraktivitu firem jejich potencionálním zaměstnancům i široké veřejnosti. Porota složená z předních osobností kancelářského a pracovního trhu vyhlásí vítěze v únoru 2018.  

V posledních letech úroveň kancelářského prostředí v Česku roste. Firmy čím dál více investují do nápaditých prostor a nechají si je vytvářet svým potřebám přímo na míru. Vznikají tak kanceláře, které umně kombinují funkčnost, pohodlí a unikátní design. Dobrý pocit zaměstnanců na pracovišti je hodnotou, na níž je kladen stále větší důraz.

„Pozitivní změny v kancelářském prostředí nabraly v posledních dvou letech velkou dynamiku. Smyslem soutěže je ocenit ty firmy, které sledují aktuální trendy a usilují o to, aby se jejich zaměstnanci cítili v práci co nejlépe,“ uvádí Radek Procházka, vedoucí partner společnosti Prochazka & Partners.

Do prvního ročníku soutěže „Kanceláře roku“ se vloni přihlásilo celkem 52 firem. Mezi vítězi prvního ročníku figurovali například společnosti Avast, Havel, Holásek & Partners, Cyrrus nebo Kiwi.com. I letos se bude soutěžit v devíti kategoriích. Novinkou jsou kategorie „Hub & Co-working kanceláře roku“ a „Kanceláře roku 21. století“. Pořadatelé letos navíc připravili speciální cenu „Environment Friendly kancelář roku“, ve které budou soutěžit všechny přihlášené firmy napříč kategoriemi o zájezd do USA na světoznámý veletrh pracovního prostředí NeoCon za podpory společnosti Interface.

Soutěžící kanceláře bude hodnotit odborná porota složená z předních osobností oblasti architektury, designu, kancelářského vybavení či HR. Hlavními hodnotícími kritérii budou výjimečnost a design prostor, inovativnost (technologická, materiálová, praktická), celková atmosféra, a především kvalita pracovního prostředí pro samotné zaměstnance.

Harmonogram soutěže

Firmy se mohou začít registrovat od 1. listopadu a uzávěrka přihlášek je stanovena na 31. prosince. Následně zasedne odborná porota, která v průběhu ledna zhodnotí všechny zúčastněné firmy a vybere finalisty jednotlivých kategorií. V únoru proběhne vyhlášení vítězů na slavnostním galavečeru.

Více informací na www.kancelareroku.cz