Společnost EDUA Group bude jediným českým zástupcem na nadcházejícím veletrhu EXPOLINGUA Berlin 2017

EDUA Group, největší soukromá vzdělávací skupina v České republice, pod níž spadají značky Jipka, Tutor, Caledonian School, Top Vision, Digiskills a BridgeWaterBlu, bude jedinou českou společností, která se bude prezentovat na nadcházejícím vzdělávacím veletrhu EXPOLINGUA Berlin. Ten je vůbec největším německým veletrhem zaměřeným na vzdělávání a výuku jazyků, a jedním z největších veletrhů tohoto typu v Evropě. Letošní ročník se v Berlíně koná už tento týden ve dnech 17. a 18. listopadu.

Mezi více než sto padesáti vystavovateli z více než třiceti zemí světa bude EDUA Group na EXPOLINGUA prezentovat zejména své školy Caledonian School, Tutor a Jipka, které jsou zaměřeny právě výhradně na výuku cizích jazyků. Společnost pak budou v Berlíně zastupovat hlavní metodik Caledonian School Bibiana Machátová, hlavní metodik německého jazyka společnosti Jipka Marek Lang a marketingový ředitel celé skupiny Pavel Cahlík.

Jedním z cílů tohoto veletrhu je stát se hlavním zaměstnavatelem německých lektorů v České republice. Hodláme se proto prezentovat zejména jako největší vzdělávací společnost v regionu, která svým lektorům nabízí řadu skvělých výhod, jimiž jsou pomoc s ubytováním, vízová asistence či další vzdělávání,” říká Pavel Cahlík.

EXPOLINGUA každoročně navštíví tisíce studentů, jejich rodičů, pedagogů a dalších zájemců o cizí jazyky a studium. Doprovodný program letošního ročníku sestává též z množství workshopů, testovacích výukových hodin, seminářů, kulturních performancí a řady dalších aktivit.

O vzdělávací skupině EDUA Group:

EDUA Group je největší vzdělávací skupina v České republice. Zajišťuje komplexní jazykovou výuku firem a široké veřejnosti, podporuje digitální výuku na více jak 3500 mateřských, základních a středních školách, organizuje pomaturitní studium, doučování a přípravné kurzy na střední a vysoké školy, realizuje manažerská školení, odborné kurzy, semináře a konference pro firmy i veřejnost. Ročně se s ní vzdělává na 36 000 účastníků za podpory téměř 2000 lektorů ve všech regionech. Digitalizace a trendy digitálního vzdělávání jsou klíčovým faktorem pro všechny produkty a činnosti vzdělávací skupiny EDUA Group. Celoživotní vzdělávání otevírá další příležitosti a hodnotnější budoucnost jak pro firmy a jednotlivce, tak celou společnost. Značky a přidružené společnosti skupiny EDUA Group zahrnují: Caledonian School, Top Vision, Tutor, TEFL in Prague, Jipka, EDULOGY, Know How Klub a BridgeWaterBlu. Více informací najdete na: www.eduagroup.cz.