QNAP představuje Photo Tagger, aplikaci pro iOS® pro přidávání štítků k fotografiím pro praktické a přizpůsobené klasifikování fotografií

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 20. listopadu 2017 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes představila Photo Tagger, mobilní aplikaci pro iOS®, která uživatelům umožňuje přímo přidávat štítky k fotografiím z mobilních zařízení pro přizpůsobenou klasifikaci a praktičtější vyhledávání na mobilech.

„V digitální éře si uchováváme vzpomínky pomocí našich chytrých telefonů. Díky aplikaci Photo Tagger mohou uživatelé na své fotografie přidávat štítky pro praktickou and snadnou správu fotografií,“ řekl produktový manažer společnosti QNAP Sherry Liao.

Photo Tagger je aplikace pro iOS® speciálně navržená pro přidávání štítků k fotografiím, čímž řeší problém výchozí aplikace „Fotografie“, která přidávání štítků nebo poznámek nepodporuje. Uživatelé mohou ke svým fotografiím přidávat vlastní definované štítky před nebo po tom, co je pořídí, což je základem pro chytřejší a rychlejší způsob, jak fotografie spravovat. Zatímco uživatelé ukládají své fotografie na NAS, zařadí se štítky do metadat souborů pro rychlejší a účinnější vyhledávání. Uživatelé také mohou vytvářet zkratky na své nejčastěji prohlížené nebo nejčastěji navštěvované fotografie nastavením souvisejících štítků jako oblíbené štítky. QNAP NAS není podmínkou pro používání Photo Tagger.

Dostupnost

Photo Tagger je nyní k dispozici na App Store pro zařízení iOS. Verze aplikace Photo Tagger pro Android se nyní vyvíjí a bude vydána později.

Požadavky na systém

Photo Tagger podporuje iOS 8.0 (nebo novější). Pokud chcete v plné míře využívat funkce aplikace Photo Tagger, doporučujeme používat QNAP NAS s QTS 4.3 (nebo novější).